|
Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
no właśnie ja jakoś byłam pewna że w październiku urodzę, ten listopad brzmi dziwnie i przerażająco  (to drugie ze względu na czas oczekiwania).
|
Cytat:
Napisane przez ja :)
Prawda? Listopad brzmi groźnie! Ja jestem z listopada, ale wole październik mimo wszystko 
|
jaki listopad???? w pazdzierniku rodzicie!!!
Cytat:
Napisane przez misia332
najgorsze, że mnie krzyż boli strasznie. 
|
cos sie moze zaczyna...
Cytat:
Napisane przez kaska87
ale pada
mojemu dziecku nic nie jest po czekoladzie dlatego czasem zjem
 zaatakuje Ciebie jak i mnie
karmię mieszanie- dostaje cyca a jak mu mało to podaję mm  inaczej Mikuś by pewnie spędzał cały dzień na cycu a i tak by strasznie płakał
a różnica jest taka, że moje dziecko jest szczęśliwe bo brzuszek pełny, nie płacze jak się go odkłada do łóżeczka no i przede wszystkim przybiera na wadze 
|
to dobrze bo w koncu po co sie meczyc jak Miki spokojniejszy i Ty.Powiedz mi jeszcze tylko czy jak raz dajesz cycka raz z butli to nie przyzwyczaja sie dziecko bardziej do butli?? bo tego sie boje najbardziej ze jak bede ciagle dokarmiac to w koncu ssac nie bedzie chcial
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------
Cytat:
Napisane przez kaska87
my jak zaczynaliśmy starania to powiedziałam, że jak się nie uda to robimy przerwę żeby się małe w listopadzie nie urodziło  wiem głupie, ale jakoś ten miesiąc jest straszny
odziałam się w sexi piżamkę w hello kitty  TZ będzie zachwycony 
|
ja od 2ch tyg mam takie sexy koszule nocne ze chyba by mnie nikt w nich nie zechciał
Nasz skarb...Julka... 06.10.2013
|