Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 22:15   #906
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
misiu

czaszka to nic zlego karmic dziecko mm dlatego jak mas sie meczyc to dobre rozwiazanie dla was obojga

a mi sie listopad podoba
kazdy msc dovry na przyjscie dzircka
jeden dzien jest zly -urodziny tesciowej hehe

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
dzieki za pocieszenie ogolnie kazdy mi w rodzinie mowi ze musze karmic piersia ze az sama sobie nie moglam poradzic z tym ze dokarmiam bede jeszcze chwile walczyc zobaczymy co bedzie...
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no to już od dziecka zależy chyba bo mój i cyca chętnie i butlę, za to na smoka się krzywi jakby cytrynę jadł trzeba mu kilka razy dawać żeby zassał ale to akurat nie problem

ja mam piżamy wszystkie w sumie takie szalone-hello kitty, panda, misiu i jakoś mnie ktoś zechciał- dowód w łóżeczku właśnie śpi
haha ja mysle ze Twoje hello kitty sa napewno bardziej sexy od niektorych moich ja kiedys mialam nawet takie koszule babcine do kostek hahah a najlepsze jest to ze mojego TŻ to nie zrażało bo mowil ze ma latwiejszy dostep niz w pizamie

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie wiem ale przybiera super, wiec nie mam zamiaru jej budzić
tez mi sie marzy 6h przespac w nocy moze kiedys Julka da mamusi pospac

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora