Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 21:46   #4889
...Skierka...
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

witam Was Kochane
ja tak tylko na moment... jestem padnięta!
jutro mąż ma urodziny i zaraz imieniny i w piątek mieliśmy gości, dziś tez i jutro.... na szczęście jutro już tylko na herbate i ciasto... bo bym skonała jak by znów trzeba kupe rzeczy przygotowywać...

wiec jutro już będę miała więcej czasu na wizaz

po poerwsze DZASTIN GRATULUJĘ! KAMILEK JEST JUZ KOŁO CIEBIE!
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Skierka no to teraz Ty...

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Hej cioteczki
JAki duzy chłopak
Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ostatnio mam pełno na głowie A u mnie puki co bez zmian, nawet jeżeli się pomyliłam w obliczeniach o tydz, to i tak teraz mam 29 dc i @ brak. Czasami mnie brzuch pobolewa typowo okresowo, ale tylko chwilkę i przechodzi, nic poza tym. Jeżeli się nie pomyliłam w obliczeniach to dzisiaj powinnam mieć 36 dc. Jak @ nie przyjdzie do poniedziałku to zrobię test, ale nie sądzę żeby to była ciąża, najprawdopodobniej znowu moje cykle wariują
kciuki

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Laski mam fotke Kamilka!!!
Jest prześliczny!
cudo!!!!
Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Znalezione w necie
dobre
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Ale, ale - kupiłam fotelik 300 zł maxi cosi cabrio fix, wygląda jak nowy od osoby, za którą dam sobie obciąć ręce że bezwypadkowy. Jestem taka podekscytowana, że chyba będę z nim spać

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora