2013-10-20, 21:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
witam Was Kochane 
ja tak tylko na moment... jestem padnięta!
jutro mąż ma urodziny i zaraz imieniny i w piątek mieliśmy gości, dziś tez i jutro.... na szczęście jutro już tylko na herbate i ciasto... bo bym skonała jak by znów trzeba kupe rzeczy przygotowywać...
wiec jutro już będę miała więcej czasu na wizaz 
po poerwsze DZASTIN GRATULUJĘ! KAMILEK JEST JUZ KOŁO CIEBIE!  
Cytat:
Napisane przez Luna0
Skierka no to teraz Ty... 
|

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------
Cytat:
Napisane przez colorblue
Hej cioteczki 
|
JAki duzy chłopak 
Cytat:
Napisane przez ANTERIA
Cześć dziewczyny, ostatnio mam pełno na głowie  A u mnie puki co bez zmian, nawet jeżeli się pomyliłam w obliczeniach o tydz, to i tak teraz mam 29 dc i @ brak. Czasami mnie brzuch pobolewa typowo okresowo, ale tylko chwilkę i przechodzi, nic poza tym. Jeżeli się nie pomyliłam w obliczeniach to dzisiaj powinnam mieć 36 dc. Jak @ nie przyjdzie do poniedziałku to zrobię test, ale nie sądzę żeby to była ciąża, najprawdopodobniej znowu moje cykle wariują 
|
kciuki
Cytat:
Napisane przez cebulova
Laski mam fotke Kamilka!!!
Jest prześliczny!
|
cudo!!!!
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Znalezione w necie 
|
dobre 
Cytat:
Napisane przez elunka88
Ale, ale - kupiłam fotelik  300 zł maxi cosi cabrio fix, wygląda jak nowy  od osoby, za którą dam sobie obciąć ręce że bezwypadkowy. Jestem taka podekscytowana, że chyba będę z nim spać 
|
|
|
|