Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 21:56   #41
basiula19
Zadomowienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

witam,

u nas w szpitalu zoo jest dostępne i w razie potrzeby skorzystam bo ulga jest wielka...teraz jest za darmo a 2 lata temu płaciłam 800 zł ale niestety juz nie dałam rady i po 9 godzinach indukcji wymiękłam i poprosiłam o znieczulenie.........

....u nas mimo nospy i magnezu coraz częstsze skurcze no ale musze wytrzymać jeszcze 9 dni i moge rodzić....chociaz do tp mam jeszcze 25 także kupa czasu......

....torba do szpitala spakowana...ubrania dla małej i dla mnie na wyjście też......

....mój tz bardzo mi pomagał przy synku ja strasznie senna byłam i mogłam w dzien sie kimnąć a on zajmował sie dzieckiem tylko budził mnie na karmienie heheheh ciekawe czy teraz tez tak bedzie.....

....ja po porodzie podmywałam sie kilka razy Tantum Rosa i tyle w sumie to nie byłam nacinana ani nie pękłam tylko niewielkie otarcie było no ale przy siusianiu piekło jak chol**a przez pierwsze dni siusiałam pod prysznicem polewając krocze odrazu wodą wtedy nie bolało tak....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora