2013-10-20, 22:03
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
Napisane przez laurka23
Ja nie Nawijka, ale też daję młodemu. W rossmannie ostatnio kupiłam eko niesiarkowane, takie brązowe. No i wydzielam Miśkowi po jednej do kaszki ( póki udaje mi się wcisnąć w niego kilka łyżeczek tylko) bo mało w paczce, drogie jak szlag. Te ładne pomarańczowe się dwutlenkiem siarki konserwowane, tak jak Nawijka napisała, trzeba przelać wrzątkiem i potem jeszcze odmoczyć i odlać wodę. Jak niesiarkowane to z wodą do kaszki można wrzucić. Ja ciągle zapominam namoczyć i wrzucam pod koniec gotowania kaszy, potem dodaję jakiegoś owoca i blenduję.
Michał się strasznie płaczliwy zrobił. Do tego histeryczny. Ja nie wiem czy to zęby czy co, ale masakra jest. Jeszcze się pierdutnął dziś w głowę mocno w ścianę  Poleciał w łóżeczky do tyłu i ta siatka się wygięła i o ścianę pieprznął  Ale płakusiał  Odsunęłam już od ściany to łóżeczko cholerne. Koszmar z usypianiem nadal. histeria przy usypianiu, ryk, ehh 
|
Dziękuję 
Biedny Michaś
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
No i muszę się spakować na jutro do szpitala. Kochane, przez najbliższe dni mnie nie będzie  o 7.00 rano musimy już w szpitalu być. Trzymajcie kciuki żeby wyniki dobre wyszły.
|
Trzymam kciuki! 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Nie kochana. To chyba Szklanka pytała.
Mój Oskar je tylko obiadki tak normalnie,kaszki jak nie raz (ale to od wielkiego dzwonu). No i owoce jak my jemy to też trochę pociumka z nami i chlebka trochę próbuje jak np ja jem a on patrzy. Ale to są akurat śladowe ilości. Ale mam nadzieję że rozwiniemy się w dobrym kierunku 
|
Tak, ja pytałam Przeraziłam się jak dziewczyny wrzucały rozpiskę dnia z jedzeniem, bo u nas głównie kp. Ale odpukać od dwóch dni udaje mi się wydłużać przerwę w kp do 5-6h 
Cytat:
Napisane przez sarah67
Moje dzieci od wczoraj siedzi w wozku i piatki przybija sama sie nauczyla wystawia cala raczke i najpier tatus musi przybic potem mamusia i co kawalek tak wystawia raczke od wczoraj 
|
Brawo dla Natusi za nowe umiejętności 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Jutro pierwsza rehabilitacja. Na 8 rano :/ Musze dojechac kilkadziesiat km w zawalonym pociagu.....
|
Powodzenia!
Szaja kurde Ty już konsultowałaś Dorcię u lekarzy i że niby przeoczyli? Masakra, dobrze, że Ty jesteś taka dociekliwa i się znasz na tym. Kciuki za Was!
Edytowane przez szklanka19
Czas edycji: 2013-10-20 o 22:07
|
|
|