Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 22:17   #4013
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43356376]Szklanko, wiesz, ona miała niecałe 6mcy wówczas i mogło być tak, że nie było widać - no i owszem, lekka np. asymetria była, ale już dawno nie ma, na reh. chodziłam z nią i ruszyła do przodu - i powiedzmy, że była jakiś czas na dobrym etapie rozwoju. No a teraz tak jednak patrzę i nie podoba mi się to nawet z t. dzisiaj gadałam, ona 4 dzieci wychowała i chociaż czasem ma dziwne pomysły to jednak porównanie ma i sama mówi, że Dorcia zbyt jednak mało mobilna jest - nawet biorąc pod uwagę, że dzieci rożnie się rozwijają.[/QUOTE]

Rozumiem. Bardzo dobrze, że to zauważyłaś, ciekawe co teraz pediatra powie.
U nas jest obniżone napięcie i Ewa właśnie nogi ma bardzo silne, majta na wszystkie strony, kopie jak wariatka, ale też podnosi się do siadu, jak leży na pleckach to podnosi główkę. No i jak chce się ją podnieść z leżenia na plecach to wystarczy jeden palec włożyć pod plecki i ona się już zwija w kłębek do podnoszenia. Ale to już długo i póki co nic więcej się z tym nie dzieje. Te ćwiczenia co wrzucałaś wczoraj to u nas nie przejdą, za wcześnie jeszcze bo Ewa się na ręce nie potrafi utrzymać, żeby usiąść. Dorotka potrafi?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora