2013-10-20, 22:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez maluska88
Emilek na siedząco
|
piękny widok. Super wygląda jak taki malusieńki człowieczek siedzi sam 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
oby juz bylo.po wszystkim? A jak Daro zniosl zabieg? Dlugo trwal?
.
|
Tym razem włączyłam stoper, gotowa interweniować, ale trwał 4 min. więc nie interweniowałam
Cytat:
Napisane przez maarchewka
Ej wiecie co, mój mąż chyba jest chory.. Wczoraj jeszcze wyciągnął sam z siebie naczynia ze zmywarki, a potem jak się pranie skonczylo to wyciągnął pranie i wywiesił.. I nic mu nie mówiłam,żeby to zrobił.. SZOK
on chyba coś ode mnie chce tylko jeszcze nie wiem co..
|
Też Ci życzę nieuleczalnej choroby, a może TŻ dorwał się do wizażu i przeczytał jak mówimy, że mu bacikiem damy 
Cytat:
Napisane przez diabli
 matka go nudzi...tez mialysmy taki dzien. Nelusia jeczala, marudzila i jak dla mnie była baaardzo "chora". nosiłam, tuliłam, calowalam, a to zabki, a to katarek, kurcze dwoilam się i troilam żeby jej pomoc. wrocil tata i dziecko cudownie ozdrowiało  a w pracy dostal mmsa chorej zapłakanej istotki i myslal, ze w domu zastanie obraz nedzy i rozpaczy. a tu banan od ucha do ucha i miała sile żeby jeszcze z tatusiem pobrykać 
|
hehe, czekam na taki moment, przynajmniej będę mogła częściej Daro sprzedawać TŻ'towi ;p Choć narzekać nie mogę
Cytat:
Napisane przez banka26
o jej jakie mocne slowa ja tam na Twoim miejscu by sie nie zapierala nogami i rekoma ze nie bedziesz karmila przed tv  jak Tobie dziecko nie bedzie chcialo jesc pare godzin to nawet na xboxe dasz mu pograc zeby tylko jadl heheheh
|
O tu się zgodzę, moja koleżanka ma meeega problem. Ma córeczkę 3 lata i ona waży tylko 12,5 kg i w ogóle jej nie przybiera, a rośnie bo nie jest w stanie jej do jedzenia zmusić. Kombinuje jak może, wymyśla cuda, a Mała potrafi zjeść przez cały dzień 1 monte i trochę rzodkiewek 
Dziewczynka ma porażenie mózgowe i jest niesprawna ruchowo do końca więc pewnie też mniej energii zużywa w ciągu dnia, ale i tak bardzo mi żal koleżanki bo przecież mocno można się martwić jak dziecko tak mało je bez względu na ilość ruchu.
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|