|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
Napisane przez Katerine2
Hej.
Cynamonka straszne konowaly sa w tym szpitalu dobrze ze ty jesteś taka kochana mamusia i pilnujesz bo inaczej nie wiadomo co by tam się dzialo. Trzymam kciuki żeby niunio jak najszybciej wydobrzał i moglibyście do domku wrocic
Tak mi Justysie dziś wysypalo ze plakac mi się chce bo nie mam zielonego pojęcia od czego. Na buziuni często miała krostki i sucha skore, czasem na brzuszku się zdarzalo ale to dwa dni i sladu nie było a dzisiaj to masakra 
Policzki podbródek szyjka za uszkami caly brzuszek i placki na raczkach i nozkach 
Biedactwo moje..po kapaniu jak jeszcze jej nie ubrałam i plakala to to wszystko takie widoczne było ze az się przeraziłam. Alergia tylko od czego? Przypomnialam sobie migiem co jadlam nowego w ostatnich dniach i pamiętam ze buraczki i sos czosnkowy. Jak rano ja zobaczyłam to stwierdziłam ze może od proszku do prania i zrobiłam pranie w innym posuszylam uprasowalam i zobaczymy czy dalej ja będzie sypać.
A tak apropo w jakim proszku pierzecie?
Poczytalam na necie trochę o alergiach i dalej ciemna masa jestem bo chciałam wiedzieć jaka roznica jest miedzy alergia pokarmowa a kontaktowa i tyle wiem co teoria a jak rozroznic wysypke to bladego pojęcia nie mam.
|
Biedna Justynka ciekawe od czego aż taj ją wysypało. Ale jak na całym ciele to może być od proszku a zmieniałaś ostatnio na nowy?
Ja piore od początku w naszym proszku i mała dobrze na niego reaguje. Używam visir sensitiv. Ostatnio daje też płyn do płukania silan, ale chyba zrezygnuje. Nie ma wpływu na Mai skórę ale za mocno jak dla mnie pachnie. Wolę jak ubranka baaaardzo delikatnie pachną.