2013-10-21, 01:59
|
|
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Napisane przez Lemony
Właśnie chyba cierpliwie poczekam jak sytuacja się rozwinie  Nie wiem tylko czym zająć te głupie myśli, skupić się na czymś innym, masz może jakieś sposoby? 
|
Nie wiem, czym się lubisz zajmować, ale rób to 
Cytat:
Napisane przez Drakan
Dla mnie to pozwolić się rozwijać relacji, ale z głową i bez nastawiania się na związek. Być może zrobi się z tego dobry kolega, a dla tego samego nawet warto.
|
Dokładnie.
Cytat:
Napisane przez pewnaKa
a także zastanawia mnie pewna rzecz.(tak,tak problemy jak u nastolatki, wybaczcie  ) ale od pewnego czasu on na fejsie lubi wsyztskie moje zdjęcia, komentuje... wcześniej tego nie robił,mimo,że moja aktywność na portalu jest cały czas taka sama...
(nie zwyzywajcie mnei za to od gimbusów i innych małolatów  )
|
Ciebie nie, prędzej jego 
Cytat:
Napisane przez Kiciolda
No właśnie... wygląda na to, że ta wyprowadzka nie była planowana.
Czas, gdy nie bywaliśmy razem, to była tylko praca - po pracy zawsze wracał do domu. Zresztą nierzadko bywałam u niego w pracy, znałam współpracowników, zwierzchników, a nawet kierownictwo - tym bardziej zaskoczyło mnie to, gdy dowiedziałam się, że on zrezygnował z pracy z dnia na dzień, a właściwie tej nocy, gdy się wyprowadził - informację wysłał do kierowniczki mailem i wyjechał.
Na logikę mój były okazał się samolubnym egoistą, bo wyglądało tak, jakby od czegoś uciekł, porzucając wszystko, co było ważne - przynajmniej tak mówił przez tyle lat i potwierdzał to czynami... a później - kilka godzin i go nie było...
|
Co to za praca, że z dnia na dzień można rzucić...
Musiał to zaplanować, skoro do tego doszło. Chyba że jest seryjnym mordercą i zachciało mu się zmienić otoczenie.
Jeśli w jeden dzień można uciec od dotychczasowego życia, to zapewne nie było aż tak ważne, jak o tym zapewniał...
|
|