2013-10-21, 07:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Dzięki Wam Dziewczyny.
Próbowałam Was nadrobić,ale to nie możliwe. Tak mi makabryczne głowa bolała, ze myślałam, ze mi mozg wypłynie do tego oczy bardzo. Mały dał w nocy popalic i wyszło wszystko w dzien. Tz mi bardzo pomógł. Widział, ze ja juz zwłoki jestem. Mimo, ze pracował do 3rano to jak mały po 4zjadl to sie nim zajął bo ja byłam zgon kompletny. Dzis tez wziął go o 20 jak mi głowa bolała i kazał mi iść spać. Przyszedł o 22 i mały glomodor na syrenie do cycka i byłam w szoku bo zjadł, powiercil sie,ale zasnął.
Przez moj ból głowy odpuscilam kąpiel,ale nic mu nie bedzie. Teraz 2h spi i ja zaraz znów ide sie klade do niego.
Jutro musze zadzwonić do mamy, a nie lubie gadać o takich rzeczach. No cóż nie chcem ale muszem 
W ogóle miałam dzis akcje karmienia na parkingu. Moj mały gnomus nie mógł poczekać. Tz był w sklepie tylko wziac jedna rzecz i juz wychodził,ale mały taka syrene odpalil, ze o jej. Ja szybko w auto i pojechałam w ciemne samotne miejsce i nakarmilam go. Jak wyjelam cycka to moj mały miał juz oczy zabójcy. I tylko chabdziu za tego cycka i jakby z miesiąc nie jadł 
Ja sie tylko rozgladalam po bokach czy nikt nie lazi,ale było juz ciemnawo wiec chyba nas nie było widać. Bo ja mam taka manie, ze mnie przez okno w domu widać i zawsze musze zasłaniać rolety jak sie rozbieram. Tz sie śmieje i mowi, ze tak kazdy siedzi w oknie z lornerka i czeka az Samantha sie rozbierze 
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki. Niech zdrowieja Aleks, Lilcia, Małgosia
Jeśli kogoś pominelam to prosze o wybaczenie 
Pozdrawiam Was serdelecznie. Przesylam buziaczki i spadam spać bo nie wyrabiam
|
|
|