2013-10-21, 07:45
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez vioris
Kanałowe leczenie jest pelnoplatne. Nie ma leczenia na NFZ. Jedynie zęby od 1-3 są na NFZ a od 4-8 płaci się pełną kwotę  Jedynie dzieci mają bezpłatne wszystkie zęby i kobiety w ciąży i połogu. Dlatego miałam nadzieję, że zajde i wtedy zrobię za darmo a tak to muszę 900 zl wyłożyć  Prywatnie kiedyś robiłam to jeden ząb 750 zl bo się dopłaca za wizyty
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
|
Co za szczęście mieszkać w małym miesicie, gdzie za kanałowe prywatnie płacę 150 zł, plomba 100, a kamień 80zł ale za to dostać się do jakiegokolwiek innego lekarza na NFZ lub prywatnie to jest masakra np. alergolog (1 na całe miasto) prywatnie nie przyjmuje, a na NFZ kolejki na 4 miesiące do przodu, dermatolog tak samo.. i tym sposobem ludzie choć do Wrocławia jest 80 km to i tak każdy do specjalistów jeździ właśnie tam, a nie czeka na kolejki...
Cytat:
Napisane przez brydziajones
Dzien dobry babuszki
Nie mogłam spać cała noc  budzilam sie na okrągło...
Dzisiaj na 10 badanie droznosci jajowodów proszę o kciukasy  ) Mam pietra jak stad do Honolulu aaaaaa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
  : kciuki:
Miałam dziś jechać do ginekologa, ale plany się mi tak pomieszały, że dopiero jadę w środę i będzie maraton o 8 wyjadę z domu a wrócę o 22. Na start ostatnia przymiarka sukienki, spacerek po galerii w poszukiwaniu sweterka do sukienki, zajęcie kolejki u gina i czekanie z 3h - wizyta, przejazd do kolejnej przychodni i wizyty u dermatologa i onkologa, czekanie 2h na autobusik do domu no i jazda do domu kolejne 2h
boziuuuu jak ja kocham takie maratony
Dziewczyny proszę o dziś 5 dzień wyższych tem. może jest jakaś szansa jeszcze dla mnie w tym mega długim cyklu
|
|
|