Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 08:55   #949
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Hejo
oficjalnie powracam na forum, tęskniłam za wami małż wrócił do pracy, teściowie nas opuścili , Andzia w żłobku, a my z Marcinem w koncu sami starałam się was nadrabiać na bieżąco, dziewczyny wzięły się ostro do roboty z rozpakowywaniem
a co wiecej u nas..karminy się bez przeszkód, zalewam się nocą mlekiem, będę musiała zakupić trochę pidżam. Marcin daje mi odpocząć, jest naprawdę kochany. Za to Andzia troszke nie może się odnaleźć, zawzięcie zwraca na siebie uwagę i się buntuje, staramy się na bieżąco reagować, ale nie jest łatwo
Pisałyście ostatnio o suchej skórce maleństw, u nas jest to samo. Kupiłam emolient do kąpieli i smarujemy się oliwką, zobaczymy czy coś da.
Któraś pisała kiedyś że ma w nocy zimne poty ja co noc budzę się mokra, możliwe ze to przez hormony?

moja anka częściej sie budzi w nocy od Marcina ostatnio i woła kakałko zwariowac mozna

moze rzeczywiscie to taka obfita i bolesna miesiączka

będzie dzidziuś powodzenia, trzymamy kciuki za szybki finał
ja mam to do tej pory a minelo 5tyg od porodu
podobno tak moze byc dopoki sie krwawi i to wlasnie hormony

ahhh no i wlasnie
5tyg po porodzie a ja nadal krwawie
fuck

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora