Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 09:23   #324
meire
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Zęby to jest tragedia Nie dość że trzeba mieć kasę żeby je leczyć to jeszcze dają sporo bólu i jak ktoś ma słabe to całe życie się męczy i musi uważać Wkurza mnie to że zęby się tak psują bez powodu. To tak jakby miały się tak często psuć inne części ciała. Źle to natura stworzyła :banghead:

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
U mnie też wieczne problemy z zębami... szczególnie po ciąży z Zuzą... pękaja nawet przy gryzieniu skórki od chleba... po ciąży pozbyłam się już 4 zębów.. więc co to będzie po kolejnej, to aż się boję myśleć...
jutro idę tez do stomatologa.. zostały mi dwie dziurki i póki co, będę mieć spokój.. zobaczymy na jak długo...
i też prywatnie chodzę, bo po nfz juz musiałam wszystkie naprawiać lub usuwać, więc wolę zapłacic i mieć, niż nie mieć wcale...
mam nadzieję, że nie będiesz musiała długo się męczyć, bo ból zęba jest chyba jednym z najgorszych bóli w ogóle...

skubana, jak się czujecie?..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora