Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 09:45   #99
Olenka_24
Zadomowienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Dzień dobry , dzień dobry

Dziewczyny wyspałam się dzisiaj , spałam do 9.40
Nie pamiętam kiedy mi się ostatnio tak udało, fakt żeby byłam z razy siku w nocy ale to się wytnie
Teraz siedzę Tu z Wami w szlafroczku z kawką i Was nadrabiam od wczoraj a rozstałam się z Wami późno

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Jestem I ja z moja pijawka )
Załącznik 5452306 Załącznik 5452307

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trele , jest śliczna ! Więcej prosimy

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

Da sie dobiec ja spokojnie doszłam do wc :P
To dobrze, bo to jedna z moich obaw

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Mamy się wczoraj obraziły bo powiedziałam, że oczywiście zapraszamy do wnuczki, ale jeśli wyjdę ze szpitala 31.10., to niech już tego dnia sobie odpuszczą, bo raz, że nie wiadomo jak będę się czuła, dwa - nie wiadomo o której wyjdę, trzy - chcemy się we troje sami chwilę ogarnąć, a nie że przekroczymy próg drzwi i już tłumy... No to obraza Jakby same nie rodziły i nie wiedziały, jak się kobieta czuje... Usłyszałam "Kiedyś było inaczej, kiedyś bez zaproszenia po 10 osób przychodziło" Ja rozumiem, że to babcie, ale nie mogą uszanować, że będę po cesarce i że chcę dzień chociaż pobyć w domu w spokoju?!
Przykro mi się zrobiło...

I tyle. Pomarudziłam od rana
No właśnie tego się obawiam Aaby o czym napisałaś - że jak wócimy po porodzie do domu to ani chwili sami nie będziemy. Teściowie to jeszcze muszą do nas dojechać, al w domu w którym mieszkamy na parterze mam babcię i mamę - więc ja nie wiem jak to będzie. My mamy swoje niezależne mieszkanie na górze ale wiadomo że nie pozamykamy się na 4 spusty.

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
hej!

i nadszedł ten dzień w którym odstawiamy fenka, nospe i magnez trzeba na siebie uważac na samą myśl o twardniejącym i stawiającym się brzuchu mnie boli

byle do niedzieli
ja się tak podśmiewuję z tego porodu w niedzielę, ale jak serio znów urodze w dzień który wcześniej obstawiałam to padne ze śmiechu
Acelinka to wielkie za Ciebie
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora