Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 11:35   #4358
sharey
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;43357027]O matko dziewczyny a ja nie mogę zasnąć. Mam mega stresa bo właśnie coś sprawdziłam. Wiem że są wśrod Was miłośniczki paznokci to może mnie uspokoją (albo i nie). Ano stosowałam sobie odżywkę Eveline 8w1, tak mi poleciła kosmetyczka, a teraz coś mnie tknęło i sprawdzilam na necie i sie przestraszylam (jest dużo negatywnych opinii na temat jej składu).
Czy w ogóle przez paznokcie moze miec to wplyw na dziecko? Czy moze ja juz zaczynam wariowac i czarnowidziec? Maz mnie strofuje ze niepotrzebnie czytam i sie nakrecam i stres zaszkodzi bardziej. A ja naprawde sie martwie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Ja też stosowałam tę odżywkę w ciąży, bo moje paznokcie były w opłakanym stanie, ale nie wydaje mi się, żeby od takiej ilości na dodatek nałożonej na płytkę mogło by się coś stać. Nigdy nie zauważyłam, żeby były jakieś skutki niepożądane czy to na paznokciu czy na skórze. A takie opinie na internecie są spowodowane zapewne przez konkurencję, bo chyba żadna inna odżywka nie ma tak dużej sprzedaży jak ona (wiem co mówię, bo pracuję w branży kosmetycznej).

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Nie mam siły was nadrabiac wiec tylko napisze co u nas.
Bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa.
Dominik cały czas jest pod maseczka ale dostaje juz tylko powietrze bez dodatkowego tlenu. Odłączony od maski prawidłowo utrzymuje saturacje. Płacze i skacze biedak w tym inkubatorze pewnie by juz na rowerze pojeździl. Powiem wam Ze absolutnie nie wiem co sie dzieje wkoło. Nie dotarło do mnie to wszystko.
Jeśli chodzi o cc to mam ciecie od pępka w dół zeby poszło szybciej. Boli jak cholera.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jak dobrze, że z Dominikiem coraz lepiej Nie ma takiej chwili, żebym o was nie pomyślała trzymam dalej za Was kciuki

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
Kiedy ty to wszystko zalozysz ??

Co do kąpieli to my po prostu wstawimy wanienke do wanny i tyle. Bez żadnych stojakow itp. A potem dzieciaczka w ręcznik i do pokoiku żeby ubrac.
Bo chyba można tak ??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Można można, tylko szkoda waszego kręgosłupa
Ja będę kąpać w łazience, bo mam dość sporą (ok 15m2) więc i wanienka na stelażu i towarzystwo się pomieści, jakiś blat do odłożenia malucha też się znajdzie choć nie powiem przemknęła mi myśl o pokoju, żyby wszystko mieć pod ręką, ale biorąc pod uwagę moje zdolności ( witaj Emma w klubie) panele miałabym zalane z całą pewnością

agoola83 będzie dobrze, trzymam kciuki może ta lekarka jakaś niedouczona

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Swoją drogą, dziewczyny ktore mają juz "wycieki" powiedzcie mi, czy one są regularne? Wczoraj obudziłam się ze "strupem" na jednej z piersi, a od tego czasu cisza. To norma?
Ja ma już od jakiś 4 tygodni, ale nie są one regularne. Zdarzają mi się tylko w nocy, czasami kilka nocy z rzędu, a czasami przerwa tygodniowa
sharey jest offline Zgłoś do moderatora