Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 11:37   #114
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
To ja nie wiem co to było... Dziec się rusza normalnie wiec chyba wszystko gra.

A wiecie ze wczoraj czy przedwczoraj była pełnia ? A u nas żadnego porodu ni było...a może był tylko jeszcze o tym nie wiemy :P

Nie chce mi się spać, a tz tylko glowe przyłożył do poduszki i śpi
patrzyłam w księżyc i czekałam, ale coś się nie zdecydowała lalunia

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Jestem I ja z moja pijawka )
Załącznik 5452306 Załącznik 5452307

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ja jestem coraz bardziej przerazona, jak sobie dam rade z dwojka. Daniel jak na zlosc ostatnio zle sypia, budzi sie w nocy. Do tego noworodek i brak mozliwosci odespania w dzien Nie wiem jak ja to ogarne..Do tego maly sie przeziebil, a ja tu niedlugo z noworodkiem przyjde.

ryba- przy nastepnej wizycie porozmawiaj z pediatra o refluksie.Bo niepokojaco to wyglada.

Moj maly w brzuchu od 2 dni praktycznie sie nie rusza. Bardzo delikatnie, i czuje go w sumie tylko jak przyloze reke..
u mnie to samo

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
Nie rozumiem dlaczego ktoś ma pretensje, że chcesz odpocząć zanim zaczniesz przyjmować jakichkolwiek gości. Ja w szpitalu nie chcę nikogo oprócz TŻta i to nie dlatego, że ich nie lubię czy coś ale po pierwsze ja się nie będę komfortowo czuła jak ktoś przyjdzie, a ja taka nieumyta, rozczochrana, zmęczona, gdzieś mi tam coś będzie ciekło i nie zauważę. Nie będę się cieszyć, że przyszli tylko będę zła i niepotrzebne spięcia się stworzą... A po drugie sama będę się chciała nacieszyć maleństwem z mężem. Będę taka zafascynowana, że jak ktoś weźmie Kubusia na ręce to normalnie będę warczeć, bo sama będę chciała go cały czas przytulać i w ogóle

Dziewczyny muszę się pochwalić z rana! Mężu się obronił z piękną czwóreczką na dyplomie! Jesteśmy strasznie dumni z Kubusiem i na szczęście kolejny dodatkowy stres z głowy Dziękujemy za trzymane kciuczki
brawa dla męża

my dziś też 8 dni do godz. 0 odkryłam z godzinę temu na najtolach trochę krwi i tak obserwuję z nadzieją

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora