Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 10:39   #497
ilkas
BAN stały

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Pallas Ril kurcze..nie mam pojęcia co lepsze. Z jednej strony czytałam sporo pozytywnych opinii o tych motherhood więc pewnie są dobre.
Poszperałam w necie. I już wiem z czym ja mam w środku
Cytuję: " Cebuszka posiada specjalistyczne wypełnienie z mikroperły styropianowej o średnicy 0,5 do 1,5 mm, która jest wyjątkowo trwała nawet przy długotrwałym użytkowaniu. Wypełnienie to daje efekt przesypującego się piasku, dzięki czemu ergonomia poduchy jest na najwyższym poziomie. Doskonale dopasowuje się ona do zmieniających się kształtów przyszłej mamy."

Wydaje mi się, że ta z mother..jest wypełniona czymś innym. Bo jej chyba nie da się całkowicie rozprostować tylko zawsze jest w kształcie "C" - chyba, że się mylę
I znalazłam tą moją. To jest dokładnie ta http://www.cebababysklep.pl/pl/p/Cebuszka-bezowa/143
Możesz tam poczytać więcej co ma w środku, pooglądaj fotki jak można ją wykorzystać
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora