2013-10-21, 10:59
|
|
Zakorzenienie
|
A wiec pierwsza cześć nadrabiania, miałam pocytowane to mi się iPad wyladowal 
Cynamonku zgłoś skargę.. To jest paranoja. Cieszę się, ze serduszko już ładnie pracuje, jeszcze ten chol.rny gronkowiec i już niedługo będziecie w trójkę w domku!!!
Neni biedny kindziorek.. Podrap go za uszkiem od cioci en 
Jakierka spóźnione najlepszego dla Edzia 
Baloniku przykro się czyta o podejściu Twojego tzta, mam nadzieje ze w końcu przejrzy na oczy!!!
Sam przykro mi z powodu dziadka dobrze, ze tz ostatnio chociaż na chwile wziął małego żebyś chwile się przespała.
Arrabiata dwieście dwadzieścia mnie powaliło na nogi 
Skylie ucaluj trzymiesięczna Olę od przyszłej teściowej 
Eveewe zdrowka dla Aleksa!
Taribari cos miałam pisać, ale skleroza nie boli 
Surka za szczytowanie 
Kejt za kupy!
Twee Ty wstrętny pijaku 
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------
A teraz co u mnie odnośnie młodego- od wczoraj pijemy sok gerbera z jabłek i białych winogron i nam baaaaardzo smakuje tak bardzo ze nam się uszy trzęsą, a jak mama nie chciała dać całej butelki tylko po trochu to bylo darcie paszczy nieziemskie chrzciny się zbliżają wielkimi krokami wiec przygotowania idą pełna para. W czwartek wieczorem była taka awantura, ze nawet jej nie opisze od początku bo bym dwa dni pisała, ja z tztem się pożarami, a potem usłyszałam od teścia ze Tomek nie zasługuje na takie życie bo jest fajny chłopak, a my nie zasługujemy na to, żeby być jego rodzicami.. W momencie tz stanął po mojej stronie i jak ojcu wygarnal to myślałam ze się pozabijaja.. Teściowa tez się z nim wtedy pożarla i od tej pory noe odzywa się do nikogo mi nawet dzień dobry nie odpowiada.. wzwiazku z tym w ogóle nie wiemy czy będzie na chrzcinach czy nie ale mamy to głęboko wczoraj pojechaliśmy po nowe spodnie garniturowe dla tzta na chrzciny i kupiliśmy tez mi sukienkę śliczna w zarze. 
W piątek byłam z małym u pediatry na szczepienie ale mamy przyjechać w tym tyg bo jeszcze lekki katar. Mały w piątek ważył 5880. Obwód główki 40cm pięknie się rozwija z oczkiem mamy podejść do okulisty bo jednak trochę jeszcze ropieje. Od wczoraj rumiankiem przemywam za rada Skylie 
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..
Tomuś  3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-10-21 o 10:45
|
|
|