Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Pikaso wszystkie takie jesteśmy bez wyjątku Ty też 
Pomarańcza każdy daje zdjęcia jak mu najwygodniej ja przyznam się że dodałam 1 do klubu i mi ta forma dodawania nie spasowała 
Light Limara na nudę w ciąży najlepsze puzzle jak najwięcej elementów
Kciuki za wizyte 
Lolitka już dopisałam a jeśli chodzi o maila to mamy mail grupowy i jak chcesz namiary to trzeba do mnie wysłać PW 
Paulka współczuję wymiotów ale super że dziećmi OK. 
Magdi dużo zdrówka dla Was i współczuję nocnych przeżyć 
Kasia ja mam obiad z niedzieli rosół , kluski i kurczak Zawsze w niedzielę robie tak aby było na dwa dni mmmm… gulasz z pieczarkami i mięsem 
Paulka tak jak pisałam Lolitce jeśli chodzi o maila to mamy mail grupowy i jak chcesz namiary to trzeba do mnie wysłać PW 
Pallas Ril zawsze rano na czczo i najlepiej bez ubrania 
Góraleczka zazdroszczę weselicha 
Z maila:
Aldrin pięknie wyglądaliście i
Nie przesadzaj bo wyglądasz jak 18stka 
Pomarańcza gdzie Wy po dachach chodziliście ?? Ale zdjęcia cudne i te dodatki czerwone 
Oczywiście butów nie kupiłam , bo w tej kwestii to ja wybredna jestem
A z racji tego że ja mam jutro wizytę na 12.30 TŻ miał brać o 12 przepustkę ale stwierdził że weźmie jednak opiekę to rano podskoczymy jeszcze na sklepy :P
Dziewczyny już kilka razy pisałam te co chcą maila to nie piszcie w postach bo mi czasem trudno potem wyłapać szczególnie że ja na szybkę wejdę , odpiszę i znikam. Wysyłajcie mi PW!!
|