Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 10:49   #499
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Pikaso wszystkie takie jesteśmy bez wyjątku Ty też

Pomarańcza każdy daje zdjęcia jak mu najwygodniej ja przyznam się że dodałam 1 do klubu i mi ta forma dodawania nie spasowała

Light Limara na nudę w ciąży najlepsze puzzle jak najwięcej elementów
Kciuki za wizyte

Lolitka już dopisałam a jeśli chodzi o maila to mamy mail grupowy i jak chcesz namiary to trzeba do mnie wysłać PW

Paulka współczuję wymiotów ale super że dziećmi OK.

Magdi dużo zdrówka dla Was i współczuję nocnych przeżyć

Kasia ja mam obiad z niedzieli rosół , kluski i kurczak Zawsze w niedzielę robie tak aby było na dwa dni mmmm… gulasz z pieczarkami i mięsem

Paulka tak jak pisałam Lolitce jeśli chodzi o maila to mamy mail grupowy i jak chcesz namiary to trzeba do mnie wysłać PW

Pallas Ril zawsze rano na czczo i najlepiej bez ubrania

Góraleczka zazdroszczę weselicha

Z maila:
Aldrin pięknie wyglądaliście i
Nie przesadzaj bo wyglądasz jak 18stka

Pomarańcza gdzie Wy po dachach chodziliście ?? Ale zdjęcia cudne i te dodatki czerwone

Oczywiście butów nie kupiłam , bo w tej kwestii to ja wybredna jestem

A z racji tego że ja mam jutro wizytę na 12.30 TŻ miał brać o 12 przepustkę ale stwierdził że weźmie jednak opiekę to rano podskoczymy jeszcze na sklepy :P

Dziewczyny już kilka razy pisałam te co chcą maila to nie piszcie w postach bo mi czasem trudno potem wyłapać szczególnie że ja na szybkę wejdę , odpiszę i znikam. Wysyłajcie mi PW!!