Wątek
:
Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-10-21, 11:02
#
2783
kate1623
Zadomowienie
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Dzien Dobry Mamuśki
Cytat:
Napisane przez
czarnamadonna1982
dziewczyny czy wy bierzecie jakeis witaminy? ja biore tylko kwas foliowy, gin mi kazal do konca ciąży. w ostatniej ciązy kupowalam prenatal a teraz nic nie biore bo juz mam dosc tych wszyskich lutein, duphastonow i narazie nie kupowalam nic.
Nie biorę żadnych witamin ponieważ mój lekarz twierdzi, że mam dobre wyniki i nie muszę się faszerować dodatkowo. Brałam do końca Itrymestru kwas foliowy
Cytat:
Napisane przez
magduś2
Hej!
Zaczynam dziś 5-ty miesiąc
i czekam, wyczekuję tych pierwszych ruchów i jakoś nie mogę się doczekać...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulacje
jeszcze się doczekasz
u mnie mała weszła na etap kopania nawet jak idę (jak kopnie to się uśmiecham musi to idiotycznie wyglądać na ulicy
)
Właśnie wróciłam z wizyty u położnej i lekarza. Słuchałam serduszka małej
Teqiba
dopisz mi wizyty
USG 30.10
i
wizyta 18.11 godz. 10
Przytyłam w tym miesiącu 3kg
czyli mam do przodu 7kg masakra
no ale coż poradzić.
Którejś w badaniach wyszły kryształy. Mi też, ale mi chyba dla odmiany wyszły kryształy moczanu. Podobno jeśli wychodzą jednorazowo to nie ma się czym martwic (bo mogliśmy zjeść dużo czegoś co wpływa na ich powstawanie) gorzej jak się utrzymują może to prowadzić do kamicy nerkowej
.Mam też duże upławy gin mówi że to normalne, ale na wszelki wypadek przepisał mi Pimafucin tak zapobiegawczo.
Mam małą niedokrwistość więc muszę jeść więcej produktów zaopatrzonych w żelazo
. Dziewczyny podpowiedzcie co ma dużo żelaza?
Któraś z Was dawała jakiś domowy sposób na zimno. Błagam przypomnijcie mi
bo tałatajstwo mnie dopadło, a pasta do zębów nie działa
Aaaaa i jeszcze poszłam się dzisiaj zapisać do szkoły rodzenia i wiecie co. Zaczynam już dzisiaj o 16:30
bo jest jeszcze miejsce, a później może być ciężko
kate1623
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do kate1623
Znajdź więcej postów kate1623