Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 12:49   #2686
Kinga_20
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Laska, wyluzuj!
Twoje dziecko nie umiera w szpitalu, ty tez nie umierasz.. Zadna z nas nie spi! No ok-nieliczne spia.
Masz zdrowe dziecko, meza, gdzie mieszkac i co jesc. Docen to!
Sa kobiety ktore zycie by oddaly za Twoj brak snu, za dziecko, za meza! ogarnij sie i zacznij czerpac pelnymi garsciami z zycia i macierzynstwa!

Mi sie zawsze chce zyc.. Bo jest dla kogo, nawet jak ex przyszedl a ja uciekalam z Zuzia z domu, nie miala ubran na zmiane, wanienki, ona tylko plakala. Nie mialam sil by ja przewinac bo nachodzila mnie policja, byl dym, krzyk, placz.. Nie jadlam, nie pilam, nie robilam nic ponaf noszenie placzacej Z ktorej z godziny na godzine ktos zabral caly dotychczasowy swiat.

Ale chce sie zyc. Musi sie zyc. Dziecko to ku*ewski obowiazek i nie ma opcji "wypisuje sie".

Wez sie w garsc. Bedzie dobrze! Jeszcze troche! Kto dacrade jak nie KOBIETA, MATKA!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dobrze gada, polać jej Ale Ty doroslas przez ten rok jestem z Ciebie baaardzo dumna

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Poprosimy z Lili o kciuki bo robilysmy badania i zaraz smigamy po wyniki, oby morfo i żelazo było w normie.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora