Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 12:55   #528
martuszka0
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Jestem po badaniach genetycznych i idę na pociąg
Wszystko ok, badanie przez brzuch, dostałam zdjecia wrzuce jak wykombinuje dane do maila nie robiłam krwi ani 3D Ale i tak super.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super, że wizyta się udała ja mam w środę genetyczne i właśnie się zastanawiam czy to już przez brzuch będzie? Będę w 11t4d...
Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
Tylko ostatnio zauważyłam, że często zamiast tradycyjnych drewnianych szczebelkowych łóżeczek rodzice wybierają takie miękkie siateczkowe kolorowe kojce. Które lepsze Waszym zdaniem??
Mi jakoś bardziej podobają się te drewniane... A te materiałowe wg mnie jakoś mniej uroku mają..., ale na pewno są przydatne na dłuższy wyjazd z dzieckiem albo jak się chce dzidziusia zostawić u dziadków np a oni nie mają łóżeczka :P
Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Ja też czasami zmuszam się do zjedzenia mięsnego obiadu. Na słodycze ostatnio patrzeć nie mogę, za to mąż nadrabia za mnie.
Ja za to mam taki apetyt, że pożarłabym wszystko co jest w zasięgu ręki i oka dlatego boję się wchodzić na wagę heh
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora