Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy dziewczyna w związku może iść na wesele z kolegą?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 16:28   #4
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Czy dziewczyna w związku może iść na wesele z kolegą?

Czyli co, masz być trzymana na smyczy? I co to w ogóle znaczy, "ufam Ci ale.."? Albo ufam albo nie. Ja bym się od jego kolegów z ich cudownymi radami trzymała jak najdalej, a Twojego chłopaka baczniej obserwowała, żeby się w tych kontrolach nie zapędził się za daleko.
Co do pytania z tytułu - dla mnie jak najbardziej dziewczyna w związku może pójść z kolegą na wesele czy studniówkę, gdy dobrze wiadomo, że nie jest to pretekstem do zacieśnienia relacji itp. Sama miałam taką sytuację, gdy mojego Tżta koleżanka została wystawiona przez swojego partnera na 2 tygodnie przed studniówką i nie mogła nikogo znaleźć, więc poszła z nim. Aczkolwiek to oczywiście jest do dogadania między dwiema osobami w związku, jednak dla mnie takie pozwalanie czy zabranianie czegoś swojemu partnerowi jest nie do pomyślenia. Nakazy i zakazy są od mamy, ale nie od partnera, który z założenia powinien być osobą równą mi.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując