Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 15:58   #4815
Milena_12
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Czy Wy też tak macie, że lubicie 1 listopada? Ma swój klimat, ja spędzam czas z rodziną...Jest fajnie

Kurczę, jedyne, co mnie boli troszkę, to że te święta z moim chłopem spędzimy osobno Na szczęście to będą ostatnie Święta spędzone osobno, ale mimo wszystko
1. Lubię, bo to czas kiedy wracam do rodziny Spędzam wtedy dużo czasu z dziadkiem Lubię ten delikatny przymrozek. Co prawda nie jestem chrześcijanką, więc nie uczestniczę w mszach, ale idę na cmentarz, pomagam ogarnąć pomnik, przywitam się z rodzinką i lecę do babci na ulubiony, ciepły obiad - zrobiony oczywiście specjalnie na mój przyjazd
Aha - co do lansu na cmentarzu to śmiech na sali Szczególnie kiedy widzę te futra - mnie osobiście brzydzą i złamanego grosza bym za nie nie dała...
Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Mam to samo i mieliśmy o to spine trochę, że od razu założył, że się nie zobaczymy,a nawet moi znajomi daja radę wyskoczyć na spotkanie w któryś dzień świat, żeby poświętować z bliskimi. Teraz mówi, że musimy pomyśleć jak to ogarnąć, ale ja mam tak, że nie lubie znowu wracać do takich tematów, bo mi znowu robi się przykro.
Ja w tym roku spędzę przynajmniej jeden wieczór świąt z TŻ. Mamy trochę rozjazdów po rodzinkach i nigdy nie było jak zaplanować spotkania czego mi bardzo brakowało i w końcu się wkurzyłam i umówiliśmy się, że wpadnie! A to już chyba 5 święta, kiedy jesteśmy razem.

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
sherlook a ja i tak uważam to za magię...też fajny klimat Przytulnie, rodzinnie... Ja postaram się choć naciągnąć, żeby w ostatni dzień świąt już przyjechał, bo 28 mamy ślub i no jakby nie patrzeć musi być na miejscu

Kurczę a co do dzieci...to ja już powoli czuję ten klimat, ale jesteśmy świeżo po studiach, pierwsza praca, zaraz ślub i remont...Niestety jeszcze nie ten czas dla nas
Zazdroszczę Ja jestem w połowie studiów i boję się trochę, że nie zdążymy się finansowo ogarnąć do 30., a dzieci generalnie nam się marzą. No i połączenia ciąża+świąta Ale muszę jeszcze poczekać z 5 lat

Edytowane przez Milena_12
Czas edycji: 2013-10-21 o 16:00
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora