Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 17:08   #2693
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

aneczka25057 Sukienka piękna, kobieca i pasuje do Ciebie. Szkoda, że zdjęć bolerka nie masz - ale wydaje mi się, że idealnie dopełnia stylizację
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
oto moja kotka, po testowaniu weselnej, haha
Jaka słodka

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Jeżeli pasują do ogólnej stylizacji to świetnie. Bardzo mi się podobają srebrne, sama chciałam, ale mi totalnie nie pasują do stylizacji i tematu dekoracji.
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Cornflower_Girl buty ładne, no i możesz założyć na inną okazję po ślubie jeżeli srebrny nie gryzie się z ogolną kolorystyką to bym brała!
Z tymi butami się łamię, bo to srebro może być dość ciemne. Ale że atrakcyjna cena tego modelu w moim rozmiarze, to się sporo zastanawiam.

Moja sukienka ma hafty, tam są srebrne nitki. Biżu też srerbna, pierścionek /obrączki z białego złota. Ale jakie kolory bukietu i przewodnie - nie mam pojęcia (raczej chłodna paleta, albo fuksja, albo mocny róż ). Sala jest popielata, więc idealnie się wpisze

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio się nakręciłam na srebrne buty. Bardzo mi się podobają, ale już kupiłam białe i cieliste i CHYBA na tym poprzestanę
Cieliste bardzo na tak Przynajmniej odpadnie problem, czy to ten odcień bieli co sukienka

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2013-10-21 o 17:09
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora