Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 16:15   #265
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Właśnie o to pytam. Wiem jak się robi mleko mniej wiecej, ale nie znam się na tym, co sprawia, że np. pomidory niektórych uczulają, jakiś składnik, ale pytanie: czy on "przesiąka" do mleka czy nie? Bo tak na logikę: mleko się nie robi bezpośrednio z tego co matka ma w jelitach.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

No tak, ale nie je dziecko, a nie je matka, to chyba różnica? Czy nie? Serio pytam.
substancje alergizujace mogą przenikać,moja córka po zjedzeniu przeze mnie czegokolwiek co zawierało mleko miała masakryczne bóle brzucha + wysypkę,do dzisiaj słabo toleruje krowie mleko

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
ja ostatnio mam natlok anegdotek tak w ogole bo mam dwie znajome pary ktorym sie urodzily dwie dziewczynki, dzien po dniu, teraz maja roczek, jest miedzy nimi 1 dzien roznicy. rywalizacja jest niesamowita, rodzice i dziadkowie przescigaja sie w ozm jak mala x powiedziala "mama" to okazuje sie ze dziadek malej y uczy ja do znudzenia (nie wiem jeszcze z jakim skutkiem) mowic "DZIADEK JOZEK" (po wlosku: nonno pippo) uz to widze jak roczna dziewczynka jako pierwsze slowa mowi dziadek jozek
to z czasem przybiera coraz ciekawsze formy np."a chodzi już? ,nie? moj to zaczal chodzic jak miał 8 m-cy a jak 9 to biegał" ,kupowanie dziecku zabawek takich ,których 'nikt nie ma,niech zobaczą' itd. Chore.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując