Ja na samym początku miałam poranne a od jakiegoś 3 msc tylko wieczorne..już 4,5 msc a one dalej są

buu..
Znam ten ból..ja dzisiaj w nocy chyba z 6 byłam,a uzupełniasz płyny podczas nocy?bo ja nie i nie wiem czy to nie jest źle..ale jakbym jeszcze piła to chyba w ogóle bym nie mogła spać..
Słodycze

Z początku miałam odrzut totalny,ale później..matko jedyna!! Zawsze byłam łasuchem,ale teraz to tylko słodkie bym jadła.
Naczytałam się o tej cukrzycy ciążowej i mam teraz jednego wielkiego stracha bo z miesiąc jadłam mnóstwo tego..co chwile coś,albo serek,albo żelki,albo owoce,albo czekoladke,albo chrupki..ehh

Teraz pozwalam sobie zjeść coś słodkiego raz dziennie np. 2 rafaello,albo batonika..i i tak mi ciężko i doły łapie bo po głowie to mi wszelkie słodkości świata chodzą..
Też mam właśnie taki sam problem. W dodatku martwie się,że nie wytrzymam tak długo,bo najchętniej to bym spała całymi dniami..Kurde,przez 1-2/3 msc nie byłam chyba tak senna i zmęczona jak teraz od 4.
P.S. Jak tam Wasze fazy żywieniowe? Ja w tamtym tyg miałam mega ochote na chrupki bekonowe i lody tiramisu a teraz zaś kawa inka i mandarynki idą w ruch