Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 18:31   #2574
LUNCIA8
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość

Ale chodzi Ci o stan emocjonalny? U mnie się zmieni na lepsze. Jeśli wróci, to oznacza, że zrozumiał wszystko i poukładał sobie w głowie, wie jakie są warunki powrotu Więc w takiej sytuacji sądzę, że byłabym szczęśliwsza niż teraz. Nie wiem jednak co by było na dłuższą metę, która opcja (z nim czy bez niego - zresztą taki jest tytuł "naszej" piosenki) jest dla mnie lepsza.
Wszystko zależy od podejścia. Znam parę, która po bardzo bardzo burzliwym związku rozeszła się, po 2 miesiącach do siebie wrócili i teraz są jedną z lepszych par jaką znam. Więc może czasami wychodzi to na dobre

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

[/COLOR]Mój był bardzo podobny, jak nie taki sam, acz w stosunku do swoich problemów i częściowo wspólnych. Sam ze sobą się musiał wysiedzieć, o problemach i wynikach nie informował. Jak doszło do kłótni, to głosu raczej nie zabierał, chciał zaraz kończyć, bo on musi to przemyśleć i na drugi dzień mi powie. No to przychodził na drugi dzień i zamiast opowiedzieć o czym myślał, jak dochodził do wniosków, co tam sobie zauważył itp. to z reguły przedstawiał jeden wniosek zawarty może w jednym zdaniu składającym się do pięciu słów Albo w ogóle mówił, żeby się nie kłócić i żeby się pogodzić
Irytujące.
Popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać
Sam wysypię go na głowę
LUNCIA8 jest offline Zgłoś do moderatora