Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 17:50   #452
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

wreszcie w domu..
zaraz obadam co tam na waszych wykresach, bo raczej nie zdążę wszystkiego przeczytać.

chciałam się pochwalić,że wczoraj wieczorem było serduszko poprzednie było 27 dni temu więc leine do zarośnięcia to Tobie daleko nie umywasz się.

a do rzeczy, owulka jakoś na dniach pewnie, nie mam pojęcia czy jeszcze jakieś serduszko w tym czasie będzie. także pewnie i ten cykl nic nam nie przyniesie. Pamiętajcie, żeby mi nadziei nie robić, nie nakręcać się wykresem, gdyby był fajny, bo to wszystko jest bez sensu, bo @ i tak zawsze przychodzi.

pozatym podziwiam dziewczyny czy też dziwię się dziewczynom,które szybko robią test, kktoś tu wyżej pisał,że robił 5dpo. przecież jest wiadomo,że on dobrze nie wyjdzie, co by tam nie było i tak będę nerwy do czasu planowanej @, no ale z biegiem czasu starań i to minie. Choć ja ostatnio robiłam 10 dpo, też wiedziałam, że nie wyjdzie, więc w sumie to cofam to co napisałam chwilę wcześniej
My mieliśmy tym razem ok z serd. ale tym razem włączyło mi się powoli negatywne nastawienie, nie wierzę w ten cykl, także witaj w klubie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Witam się po wakacjach

Wybaczcie, że nie nadrobię, ale dzisiaj padam z nóg po podróży.
Zaraz sobie zerknę na pierwszy post jakie mamy nowe mamusie Bo mam nadzieję, że mamy?

Nooo i nowy wątek widzę. Ale hipokryzja z Was bije!
Tak to krzyczycie na mamuśki, żeby się na mamusiowy nie przenosiły, a teraz same chcecie tam uciekać

W każdym razie chciałam Wam zdać relację z ostatniego tygodnia. A najlepsza to ona nie jest.
Bo ze 2 czy 3 dni po przylocie pojawiło mi się krwawienie. Ni stąd ni zowąd nagle bach. Krew na papierze toaletowym.
Od tamtego czasu krew w śluzie.

Skontaktowałam się z moim lekarzem i wspólnie ustaliliśmy, że na usg pójdę dopiero w Polsce. Kupiłam sobie duphaston (w Grecji sprzedają bez recepty, do tego taniej, bo 4 euro za 14 tabletek ) i tak łykam.
Dziś po locie samolotem krwi było trochę więcej, ale się poprawiło.

Jutro rano usg. W ogóle zobaczymy czy płód żyje, a jak tak to genetyczne.
Dlatego proszę o mooocne kciuki, bo już świra dostaję czy kogoś tam zastanę w brzuchu
Oj, aż ciarki mam jak to przeczytałam.
Trzymam mocno kciuki za Wasze zdrowie i za wizytę!!!

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora