Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-12, 15:19   #524
poziomka21
Zadomowienie

Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście

brukselko pewnie, że jest miło... ale nie powiem, bardzo mnie zdziwiła wczorajsza rozmowa... albo bylam juz tak niekumata wczoraj wieczorem, albo mi sie wydawało, że chodzi o nas... Bardziej spodziewalabym sie ze odezwie sie Piotrek a nie Marcin, który przecież tak się zarzekał, ze to nie jest to, że niejestem tą, że powrót do tej cudownej przyjazni nie bedzie mozliwy, ze nie bedzie tak jak dawniej, a wczoraj tak sie czułam... on znowu byl taki mily jak wczesniej, zartował no nie poznałam go... ta rozmowa i zdziwinienie z rozczapierzoną buzią Powiedzcie mi, ze myslicie tak jak ja, ze to byla zwykla rozmowa zgódcie sie ze mną... takie to wszystko dziwne. Ciesze sie ze taka rozmowa sie odbyla, moze uda nam sie wrocic ion uwierzy ze mozna wrocic do tego najpiekniejszego co bylo czyli do przyjazni, doktórej tak sie zarzekał, ze powrotu niebedzie takiego jak wczesniej, ze niebedzie tak nadwyraz sympatycznie jakby niepatrzec ciesze sie ztego
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując