Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nike+ kinect
Wątek: Nike+ kinect
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 19:48   #3
hauuu
Wtajemniczenie

Dot.: Nike+ kinect

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Pierwszy raz slysze o czyms takim, ja mam fitnesska na kinekta, sa tam treningi na poszczególne partie ciala jak i treningi cardio itp. Wszystko fajnie tylko denerwuja mnie zbyt dlugie przerwy pomiedzy cwiczeniami np w cardio.
no własnie do mnie fitness totalnie nie przemawia. jestem nieskoordynowana ruchowo a poza tym wolę wyjść pobiegac niż skakać w domu

w nike training super jest dla mnie to, że to nie typowy fitness właśnie. poza tym idea jest taka, że ma się trening dopasowany do potrzeb - na początku podaje się wzrost, wiek i wagę, można wybrac trenera (K lub M). podaje się preferowaną częstotliwosc treningów i jeden z 3 celów treningowych (ja wybrałam budowę mięśni). Potem następuje test, po którym układany jest plan treningowy na 4 tygodnie. Po tym czasie kolejny test aby porównać wyniki. Program dostosowuje się do postępów tzn zwiększana jest liczba powtórzeń. Większość ćwiczeń można wykonywać z dodatkowym obciążeniem.

W moim planie przeważają przysiady, wykroki, pompki, planki. Wszystko poprzedzone jest rozgrzewką i zakończone rozciąganiem. Po 40 minutach leje się ze mnie jak po wyjściu z basenu
hauuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując