Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 20:24   #618
VwVampirka
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór

Ostatnio mój dostęp do internetu był zupełnie uzasadniony - mąż w szpitalu.

No, ale dobre wiadomości - mam męża w domu - i mogę się cieszyć nim tydzień bo ma zwolnienie. Zawieźliśmy dzisiaj do pracy jego zwolnienie, dostaliśmy placuszki ślubne, bo szefowa męża brała ślub w sobotę.. Później odwiedziliśmy teściową - tutaj też z pustymi rękami nie wyszliśmy Wróciliśmy do domu, udaliśmy się jeszcze do apteki, i cieszymy się sobą.

Mąż, ma się trochę oszczędzać, zmienić styl życia, kawy nie pije 6 dzień - oby tak dalej Musimy jeszcze znaleźć jakiegoś kardiologa i tutaj pytanie, czekać na wizyte czy iść prywatnie ?

Wiecie, że dzisiaj po raz pierwszy nie chciano mi sprzedać kwasu foliowego bez recepty Stwierdziła, że to duża dawka, i nie można brać ciągle.. Mówie jej, że w ciąży jestem itd, i jak chcę to dostarcze recepte w piątek, bo dopiero w czwartek o 18.00 jadę do lekarza.

Ból pleców nie ustaje, a i ostatnio zauważyłam, że podczas wydmuchiwania nosa, na papierze widzę małe skrzepki krwi..

Mam nadzieje, ze sie usprawiedliwiłam, i przyjmiecie mnie z powrotem
Super, że mąż dochodzi do siebie I oby wytrzymał bez tej kawy
Ale żeby kwasu nie sprzedać? tego nawet przedawkować ciężko!
Ja na miejscu TŻ zarejestrowałabym się do kardiologa na NFZ, ale poszła też wcześniej prywatnie, żeby sprawdzić, czy wszystko ok i czy może sobie pozwolić na czekanie. A od następnej wizyty już na kasę chorych

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Co do krwi z katarem, to też od jakiegoś czasu tak mam. Krwawią mi też dziąsła przy myciu zębów. Ale też gdzieś czytałam, że to normalne.

Wiecie, ćwiczyłam na piłce... jakieś 2 minuty i pobiegłam się modlić, bo wstrząsy źle mi zrobiły ale przynajmniej teraz na chwilę zrobiło mi się lepiej

Monika, za synka

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora