Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 20:28   #4992
bazile
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Ja ją już wywoływałam, i doopa
ja tez,jakis czas temu
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny kochane jesteście.....

No dobrze to Linka ujęła...jestem bezgranicznie zakochana w swoim synu!
Lunka ma rację, za szybko to wszystko ucieka i człowiek nie ma czasu się nacieszyć tym jaki teraz jest ten maluszek

Marcel jest ogólnie kochany, coraz mniej płacze o 18 (najczęściej wył ok 18 bo miał kolki). Uwielbiam jak się rano budzę i widzę ten szczerbaty uśmiech...no a później jest płacz bo chce jeść

Uwielbiam jak zaczyna robić "yhym, yhym, yhym.." kiedy wsadzam Go na leżaczek

Wymusza bycie na rączkach..

No i jak wykręca usta w podkówkę

Poza tym jak pisała Cebulka, jest już dość duży i cudowanie się śmieje i to w głos. Rozczula mnie tym na maksa. Jest silny i pięknie unosi głowę, chce już nawet siedzieć i wygina się podnosząc nogi i ciągnie głowę. No jestem przerażona jak Mu to szybko idzie

No i to tego gada jak szalony: "a guu, grr, rryyy, ajaaaj itp."

Potrafi tak dyskutować bitą godzinę ze mną

Martwię mnie tylko, że nie wyciąga rączek po zabawki...za to potrafi chwycić za włosy

Ooo to tak na szybko coś o Misiu moim

Isia i Bazile...jak czytam to co napisałyście o przytulaniu i buziakach to też chce...........:pr osi:
Kocur bo dzieci sa rozne,widzisz moj za to nie wiele gaworzyl,a do zabawek tez si enie spieszyl,przyjdzie i czas na Marcelka,nic sie nie dzieje zlego skoro do wlosow ciagnie

bazile jest offline Zgłoś do moderatora