2013-10-21, 20:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Hej dziewczyny Pędzicie jak szalone!!! 
Podczytuję Was w miarę na bieżąco w telefonie, ale laptopa otwieram dopiero wieczorem, kiedy już nie pamiętam co chciałam komu napisać 
U mnie już coraz lepiej, nie wymiotowałam od tygodnia, a mdłości też jakby coraz mniej dokuczliwe. Wydaje mi się, że zaczynam czuć pierwsze ruchy, a wczoraj słuchałam sobie serduszka (w zeszłej ciąży kupiłam sobie takie urządzenie do słuchania tętna płodu, potem pożyczyłam szwagierce i właśnie wczoraj mi je oddała). Byłam w szoku, że już słychać, bo to dopiero 11 tc według OM 
Jeśli chodzi o szybkie wyjście ze szpitala po porodzie, to ja urodziłam w poniedziałek o 17tej a we wtorek o 12 już miałam wypis. Podejrzewam, że gdybym urodziła rano, to wyszłabym już tego samego dnia i dla mnie jest to jak najbardziej ok 
Mam nadzieję, że tym razem wyjdę równie szybko, bo chyba zapłakałabym się z tęsknoty za synkiem 
I to chyba tyle 
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, gratuluję tych, które już się odbyły i witam nowe mamusie
|
|
|