Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - juz nie wiem kim jestem dla niego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 21:33   #6
Kiciolda
Raczkowanie

Dot.: juz nie wiem kim jestem dla niego

Wygląda na to, że to Tobie zależy, a nie jemu - sama wciąż piszesz, że jak pierwsza się do niego nie odezwiesz, jak nie zadzwonisz, nie wyślesz SMSa, to on tego nie zrobi... - Zastanów się - dlaczego?
Gdyby nie Ty, to podejrzewam, że nie byłoby "Was", bo to Ty inicjujesz kontakt, rozmowę, spotkania. - Spróbuj nie pisać, nie dzwonić - ciekawe, kiedy się odezwie... i czy w ogóle się odezwie.

Według Twojego opisu to ten facet jest jakimś agresywnym, niedojrzałym dupkiem, albo rozchwianym emocjonalnie gnojkiem. - Chcesz kogoś takiego na ojca dla swojego syna, albo wzór do naśladowania dla dziecka? - Pamiętaj, jeśli on będzie źle Cię traktował, jest bardzo prawdopodobne, że Twój syn będzie robił tak samo - najpierw będzie taki dla Ciebie, później dla swojej dziewczyny, żony... - Może trochę mocno wybiegam teraz w przyszłość, ale pamiętaj, że pierwsze 5 lat życia dziecka jest najważniejsze pod względem rozwoju - także emocjonalnego.

Lepiej nie zwlekaj z zerwaniem tej znajomości, bo im dłużej będziesz trwać w tym niezdrowym związku, tym trudniej będzie Ci to zakończyć.

Przemyśl to, czy aby naprawdę go kochasz, bo według mnie, to Ty się go boisz...