Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 22:38   #1202
cacajuate
Zadomowienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Uwaga, dziwię się razem z moją koleżanką.

Koleżanka ma na imię Kasia i od początku wakacji wynajmuje mieszkanie z Ania, również naszą koleżanką. Kasia ma fioła na punkcie kawy, ma dwa różne ekspresy i jeszcze 5 innych urządzeń do parzenia, kupuje kawy smakowe, wyłuskane z kozich bobków, ąę sprowadzane, parzy je na milion sposobów, pewnie zamiast krwi w jej żyłach też płynie kawa. No ma dziewczyna zajawkę.
Ania za to kawy nie pije, nie smakuje jej ale i nie przeszkadza zajawka Kasi. Kiedy Kasia się wprowadzała Ania oddała jej dużą szafkę kuchenną (jedna z wielu) żeby Kasia mogła trzymać tam swoje ekspresy, kawy i całą resztę tego kramu. Jest to szafka tylko Kasi, stoi tam tylko to, szafka ma nieprzezroczyste drzwiczki, jest na uboczu.
Ania notorycznie zmienia ustawienie rzeczy w tej szafce. Kasia prosi ją żeby tego nie robiła, pyta o powody, ja pytam o powody... Nie ma innego oprócz "bo tak jest wygodniej". Ania nie jest w stanie pojąć, że jej widzimisię i preferencje nie mają tu najmniejszego znaczenia bo to Kasi ma być wygodnie. Nie i już. Przestawia cały czas, jest kompletnie głucha na wszelkie argumenty a nawet awantury.
I ja się pytam łot de fuuuuuk.
Niestety, grzebalstwo jest dosc czesta przypadloscia :/ , minus wynajmowania z kims. Swoja droga tutaj dziwie sie jednak, bo skoro w szafce sa TYLKO sprzety kawowe, to po ki grzyb zagdlada tam osoba, ktora kawy nie pije ? Coz, po watku o dziwnych wspollokatorach nic nie powinno dziwic

Meksyk i bieganie na fejsie TUTAJ

Edytowane przez cacajuate
Czas edycji: 2013-10-21 o 23:11
cacajuate jest offline Zgłoś do moderatora