Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 21:48   #515
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Witam ponownie
Mały zasnął o 22:30...
Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór

Ostatnio mój dostęp do internetu był zupełnie uzasadniony - mąż w szpitalu.

No, ale dobre wiadomości - mam męża w domu - i mogę się cieszyć nim tydzień bo ma zwolnienie. Zawieźliśmy dzisiaj do pracy jego zwolnienie, dostaliśmy placuszki ślubne, bo szefowa męża brała ślub w sobotę.. Później odwiedziliśmy teściową - tutaj też z pustymi rękami nie wyszliśmy Wróciliśmy do domu, udaliśmy się jeszcze do apteki, i cieszymy się sobą.

Mąż, ma się trochę oszczędzać, zmienić styl życia, kawy nie pije 6 dzień - oby tak dalej Musimy jeszcze znaleźć jakiegoś kardiologa i tutaj pytanie, czekać na wizyte czy iść prywatnie ?

Wiecie, że dzisiaj po raz pierwszy nie chciano mi sprzedać kwasu foliowego bez recepty Stwierdziła, że to duża dawka, i nie można brać ciągle.. Mówie jej, że w ciąży jestem itd, i jak chcę to dostarcze recepte w piątek, bo dopiero w czwartek o 18.00 jadę do lekarza.

Ból pleców nie ustaje, a i ostatnio zauważyłam, że podczas wydmuchiwania nosa, na papierze widzę małe skrzepki krwi..

Mam nadzieje, ze sie usprawiedliwiłam, i przyjmiecie mnie z powrotem
Gosiuś fajnie, że maż jest już w domu. Z tego co wiem na wizytę u kardiologa czeka się miesiącami...
Co to za farmaceutka, która prosi o receptę kwas foliowy?:pliz :

A o chlebku też pierwszy raz słyszę

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora