Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-21, 22:36   #517
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Te dewotki to właśnie są najgorsze, jakby nigdy dzieci nie miały i nie wiedziały, że dzieciom się nudzi. A najlepsze jest jak jakaś dziwna pan i tak się półgębkiem uśmiechnęła kiedyś do mojej córci, a ona tym swoim szeptem (który słychać na pół przychodni ) mówi do mnie: mama, a czemu ta pani się tak patrzy i krzywi? Normalnie masakra Ja staram się brać dla niej jakieś książeczki, żeby miała jakieś zajęcie, no ale dla dziecka pół godziny to już jest kres wytrzymałości
u mnie w pracy można powiedzieć ( przymykając oko ) że 80% klientów to dzieci ...także sporo już widziałam i w sumie nie wkurza mnie zachowanie dzieci tylko dorosłych... bo jak przyjdzie dzieciaczek i rozpierdzziela wszystko dookoła i dorosły 0 reakcji to mnie skręca... a jak pracowałam na kasie i słyszałam teksty "ucz się synku bo będziesz tak jak Pani pracować" to miałam ochotę rodzicom wpierdzielić

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
moja wymarzona kuchnia to kuchnia biała . Kocham biel w pomieszczeniach . Samej kuchni nie mamy dużej (mamy salon z aneksem kuchennym) ale wystarczającą. No i sporo sie rozchodzi o to że trochę niewymiarowa się robi, bo chcę piekarnik w wysokim słupku . Poza tym chce te "łamane" fronty u górnych szafek i dolne szafki wszystkie jako szuflady (ale kosz trzeba gdzieś wcisnąć i psuje to moją wizję ). Lodówkę i zmywarkę mamy od początku jak mieszkamy tutaj. Wczoraj kupiliśmy piekarnik, indukcję i garnki na indukcję. Został jeszcze zlew (mniej więcej już wiem jaki ) i okap (i też za bardzo nie wiemy czy taki podszafkowy czy ten wertykalny )
mam biało-zielną kuchnię z Ikei ja okap mam taki , że wygląda jak plazma na ścianie i tata myślał, że sobie tv wstawiłam nad płytą

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
raczej nie. Jak się wprowadziliśmy na swoje to zdecydowaliśmy, że ten pokój będzie dla malucha. Myśleliśmy, że szybciej się pojawi i wtedy zrobimy tam wszystko idealnie pod dzieciaczka. Niestety malucha nie ma, więc i plany trzeba było zmienić. Teraz będzie tam coś a'la gabinet
my rok temu remontowaliśmy i pokj był pomalowany już dla dziecka i tak stoi i czeka....

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziękować u mnie to by wyglądało
1 12
2 12
3 9
410 30 35
5 22
6to mam
7 tu jedno mam drugie 35
8 35

ło matulu
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Obdarowali mnie chlebem z Watykanu
ja go miałam, ale robiłam suchy, bez dodatku jabłek ...jak dla mnie był lepszy:P
Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Witam ponownie
Mały zasnął o 22:30...

Gosiuś fajnie, że maż jest już w domu. Z tego co wiem na wizytę u kardiologa czeka się miesiącami...
Co to za farmaceutka, która prosi o receptę kwas foliowy?:pliz :

A o chlebku też pierwszy raz słyszę
wiecie bo czasem lekarz przepisuje większą dawkę kwasu np 10x taką jaka jest w tych lekach bez recepty ... dawka 5mg jest już na receptę

wróciłam z pracy i paadam...;/

6.2.15

Edytowane przez maciejka1987
Czas edycji: 2013-10-21 o 22:41
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora