|
Raczkowanie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
ellefant, a jaki język chcesz opanować ? Ciężko jest samemu przysiąść do nauki kompletnie nowych i nieznanych rzeczy, ale nie poddawaj się !
Konwalia, chłopak z mojego kursu, który będzie robił prezentację, na którą chcę iść w następny poniedziałek. To imponujące, być na 2 roku i tak wkręcić się w takie, już jednak poważne i mocno ukierunkowane rzeczy ... przynajmniej z mojego punktu widzenia Sama bardzo bym chciała mieć możliwość, wiedzę i umiejętności, żeby działać w takich przedsięwzięciach.
Dzięki za komplement 
Patri, ojaCieżpierdzielę co to za sieka z tymi niektórymi pytaniami ? 
Bura kocurka, tak właśnie myślę, że fajnie byłoby się udzielać w czymś takim. Porządny kop w tyłek jeśli chodzi o zaangażowanie w przyszłą karierę, a i ludzi pewnie się pozna, czas zapcha i zmotywuje.
A kolory wschodów słońca nad zatoką są przecudne.
grey_cat, masz rację, najlepiej jest próbować masy nowych rzeczy, robić dużo, żeby nie skończyć zalegająca na kanapie w towarzystwie własnej depresji. Może wtedy poznam też kogoś z kim można by było milej pospędzać czas
A co do faceta, zawsze, zawsze, zawsze miło usłyszeć takie coś ! A szczególnie kiedy nasza samoocena leży i kwiczy. Nie ma w tym nic złego, że dowartościowujesz się takimi niuansami, ale najważniejsze jest, żebyś sama poznała swoją wartość 
Iii, w końcu muszę wybrać się do Londynu ! Na pewno dam znać 
Dzisiaj:
- zrobić zdjęcie po obudzeniu
- wchłonąć suplementy (magnez, Cenrum, B5, enzymy)
- zdrowe wegetariańskie papu
- wysłać list o dofinansowanie
- zadzwonić do dentystki
- napisać usprawiedliwienie nieobecności na następny tydzień
- poszukać prezentu dla przyjaciółki w The Cat's Meow
- wypocić się z Chodakowską (wyszło z tego rozciąganie, postanowiłam dać sobie dzień odpoczynku, szczególnie po 6h w robocie)
- Dynamika Komórki ciąg dalszy
- praca, praca, praca
- poczytać Hobbita po angielsku
- wydrukować artykuły na esej z biomedyki
- odprawić się i wydrukować bilety
+ ostateczne załatwienie sprawy z zablokowanym telefonem (przywróciłam sobie łączność z wszechświatem )
zaliczyłam strasznie depresjogenny dzień i za dużo to mi się dzisiaj nie chciało. Trudno, jutro będzie lepiej 
Na jutro:
- zrobić zdjęcie wschodu słońca
- wchłonąć suplementy (magnez, Cenrum, B5, enzymy)
- zdrowe wegetariańskie papu
- wypocić się z Chodakowską
- wstawić pranie
- 3 wykłady
- wydrukować artykuły na esej z biomedyki
- poszukać prezentu dla przyjaciółki w The Cat's Meow
- Dynamika Komórki ciąg dalszy
- praca, praca, praca
- poczytać Hobbita po angielsku
- wstępnie spakować toboły
Czas edycji: 2013-10-22 o 00:01
|