Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 23:55   #654
Katerine2
Raczkowanie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
A moze sprobuj podawac probiotyk?

Nie chce Cie martwic ale u Wojtusia nocny kaszel na 100% oznacza zapalenie oskrzeli
Na taki meczacy suchy kaszel pokecam Gardimax lub syrop prawoslazowy

KATHERINE- jesli Justybka od dluzszego czasu miala problemy dkorne to byc moze ta wysypka nie jest ze ezgledu na cos nowego tylko nastapila kumulscja lub ekspozycja na akergen byla dluga i ja w koncu porzadnie wysypalo?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A o tym nie pomyslalam, może i rzeczywiście nastapila kumulacja i dlatego ja tak zsypało..

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mój tak czasami rano robi o 6 jak idzie do pracy, bo on chce pogadać z małym a potem on nie może usnąć i tym sposobem ja zaczynam dzień o 6

ja piorę w loveli a płukam w jelpie. oby Justysi szybko to zeszło

współczuję

zdrówka dla Małgosi

tak, kazała iść do okulisty, dostaliśmy antybiotyk ale nie pomogło i mamy przemywać solą fizjologiczną i masować oko i jak poprawy nie będzie to mały będzie miał przetykany kanalik w oku

jak pisałam wyżej Siurce to ropienie oczka u nas jest związane z zatkanym kanalikiem w oczku ale jak mały ma katar to ropienie się nasila

fajna wiewiórka

fajne to brzmi

trzymam kciuki

Sam przykro mi z powodu dziadka

dziewczyny karmiące piersią karmiłyście normalnie na chrzcinach? my w przyszłym tygodniu mamy i chyba będę odciągać pokarm aby w lokalu mieć spokój z karmieniem piersią, tylko pewnie potem cycyki mi eksplodują
My chrzciny mamy w niedziele i zamierzam normalnie karmic tzn gdzies sobie ustronne miejsce znajde bo będę pol naga sukienke bez dekoltu rozpinana z tylu kupiłam

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Pranie wyprasowane i pije druga kawke.
Dziwnie mi tak bo nie mam co robić TZ od rana zajmuje sie Maja, teraz sobie drzemią. A jak chciałam z nimi posiedzieć to mnie wygonił bo teraz jest czas taty z córką

Ech dobrz że za 2 godz idzie do pracy, bede miała córkę tylko dla siebie
Wow ale masz super meza

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Witamy się w to piękne słoneczne przedpołudnie Wstawiam obrazek i lecę nadrabiać

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
A wiec pierwsza cześć nadrabiania, miałam pocytowane to mi się iPad wyladowal

Cynamonku zgłoś skargę.. To jest paranoja. Cieszę się, ze serduszko już ładnie pracuje, jeszcze ten chol.rny gronkowiec i już niedługo będziecie w trójkę w domku!!!

Neni biedny kindziorek.. Podrap go za uszkiem od cioci en

Jakierka spóźnione najlepszego dla Edzia

Baloniku przykro się czyta o podejściu Twojego tzta, mam nadzieje ze w końcu przejrzy na oczy!!!

Sam przykro mi z powodu dziadka dobrze, ze tz ostatnio chociaż na chwile wziął małego żebyś chwile się przespała.

Arrabiata dwieście dwadzieścia mnie powaliło na nogi

Skylie ucaluj trzymiesięczna Olę od przyszłej teściowej

Eveewe zdrowka dla Aleksa!

Taribari cos miałam pisać, ale skleroza nie boli

Surka za szczytowanie

Kejt za kupy!

Twee Ty wstrętny pijaku

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

A teraz co u mnie odnośnie młodego- od wczoraj pijemy sok gerbera z jabłek i białych winogron i nam baaaaardzo smakuje tak bardzo ze nam się uszy trzęsą, a jak mama nie chciała dać całej butelki tylko po trochu to bylo darcie paszczy nieziemskie chrzciny się zbliżają wielkimi krokami wiec przygotowania idą pełna para. W czwartek wieczorem była taka awantura, ze nawet jej nie opisze od początku bo bym dwa dni pisała, ja z tztem się pożarami, a potem usłyszałam od teścia ze Tomek nie zasługuje na takie życie bo jest fajny chłopak, a my nie zasługujemy na to, żeby być jego rodzicami.. W momencie tz stanął po mojej stronie i jak ojcu wygarnal to myślałam ze się pozabijaja.. Teściowa tez się z nim wtedy pożarla i od tej pory noe odzywa się do nikogo mi nawet dzień dobry nie odpowiada..wzwiazku z tym w ogóle nie wiemy czy będzie na chrzcinach czy nie ale mamy to głęboko wczoraj pojechaliśmy po nowe spodnie garniturowe dla tzta na chrzciny i kupiliśmy tez mi sukienkę śliczna w zarze.
W piątek byłam z małym u pediatry na szczepienie ale mamy przyjechać w tym tyg bo jeszcze lekki katar. Mały w piątek ważył 5880. Obwód główki 40cm pięknie się rozwija z oczkiem mamy podejść do okulisty bo jednak trochę jeszcze ropieje. Od wczoraj rumiankiem przemywam za rada Skylie

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Nie mam slow na twojego teścia....chyba jakas odmiane menopauzy przechodzi

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
My juz po szczepieniu. Edziu biedny wyl tak, ze poplakalam sie razem z nim. Na szczescie szybko sie uspokoil. Jednak po 3h juz w domu wpadl w histerie i podobnie zanosil sie placzem, ja oczywiscie tez sie poryczalam. Cale szczescie, ze TZ w takich chwilach jest opanowany, ponosil Edzia a potem wlaczyl mu szum odkurzacza, ktory go uspokoil. Teraz spi u mnie na brzuszku a ja sie modle w myslach aby nie cierpial juz wiecej
Za 4tyg kolejna dawka

Cynamonowa, przytulam i modle sie o Wasz szybki powrot do domu

Sorry, ze nie odnosze sie do pozostalych wiadomosci, ale nie mam za bardzo sily, emocjonalnie jestem zdolowana.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Biedactwo
Moja Justysia po pierwszym szczepieniu tez mi taka jazde zafundowala - były 3 wklucia i po każdym plakala ale się wkoncu uspokoila w samochodzie było ok w domu tez bo usnela ale jak się obudzila to krzyczała 2 godziny co jej się nigdy tak nie zdarzylo i nic nie pomagalo nawet noszenie na rekach i to było straszne dla mnie bo nie wiedziałam co robic i po 2 godz jak wkoncu usnela to myslalam ze umre ze zmeczenia nie fizycznego tylko psycha siadla.

A ja jak zwykle w nocy buszuje a rano jak Matiego do szkoły szykuje to padnieta jestem.
Odnosnie krostek Justysi - dziś także sa ale o wiele bledsze i już tak dużo ich się nie wydawalo nie mam pojęcia od czego to ważne ze chyba schodzi.

Misiaczka pytalas czy wiadomo było na co Mateusz miał alergie i powiem ci ze wlasnie nie bo ja podejzewalam 3 rzeczy banana mleko i chyba pomarancze zrobiliśmy testy z krwi w kierunku kazego produktu bo na skorne był za maly i wyszlo ze żadna z tych rzeczy. Odwiedzalismy alergologa jak miał 1,5 roku i wkoncu na wizycie blisko 2 roku miał wypic mleko na poczekalni bo ja dalej sadzilam po obserwacjach ze to mleko uczula i dr miała po jakims czasie zbadac czy cos się dzieje i wszystko było ok. I dalej stosowanie masci i moja obserwacja. Po jakims czasie zauwazylam ze te zmiany skorne ustepuja az wkoncu nie zostało nic. Kiedys mówiono ze możliwe ze alergia może przejść ok 2 roku zycia i u nas tak było.

Edytowane przez Katerine2
Czas edycji: 2013-10-21 o 23:56
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora