Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 07:12   #635
pomarancza24
Zadomowienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Gosius dobrze mąż już w domu
Selenti już pierwszy krok zrobił, teraz czekamy na drugi

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
hej, hej
Seleniti >> może on woli tak małymi kroczkami :najpierw kuzyn, póżniej rodzice...
dobrze że wogóle się zdecydował powiedzieć. ale z tym terminem co mu dałaś / do neidzieli wyrobi się - zobaczysz

martuszka0 >> wiesz jesli oglądając film się denerwujesz, boisz to dobrego wpływu na dziecia to nie ma napewno. Ja np. uwielbiam horrory / oczywiście do oglądania tylko wieczorową/ nocną porą/ teraz całkowicie z tego zrezygnowałam... wystarczy żę czasem z mężem mam spięcie, więc na filmie się denerwowac już nie
musze.

uff dzisiaj udało mi się wejść ponownie na naszego maila >> wszytskie zdjęcia super ale pomarańczki to na dachu jest meeega / i zastanawiałąm się jak ty tam wlazłąś w takiej sukni?? hehe/ - chyba że fotograf "dofotoszopował" dachy to inna sprawa.

Miłego dnia
My byliśmy na tym dachu, zadnego "fotoshopu" nie było, weź na niego było łatwo tylko przez taka barierke, ale chodzenie po nim gdzie był trochę strony w 13 cm obcasach było wyzwaniem jeszcze na kominie siedziałam itd mogę wam później inne zdjęcia też pokazać
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora