2013-10-22, 07:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Gosius dobrze mąż już w domu
Selenti już pierwszy krok zrobił, teraz czekamy na drugi
Cytat:
Napisane przez asiulka_22
hej, hej
Seleniti >> może on woli tak małymi kroczkami :najpierw kuzyn, póżniej rodzice...
dobrze że wogóle się zdecydował powiedzieć. ale z tym terminem co mu dałaś / do neidzieli wyrobi się - zobaczysz
martuszka0 >> wiesz jesli oglądając film się denerwujesz, boisz to dobrego wpływu na dziecia to nie ma napewno. Ja np. uwielbiam horrory / oczywiście do oglądania tylko wieczorową/ nocną porą/ teraz całkowicie z tego zrezygnowałam... wystarczy żę czasem z mężem mam spięcie, więc na filmie się denerwowac już nie
musze.
uff dzisiaj udało mi się wejść ponownie na naszego maila >> wszytskie zdjęcia super ale pomarańczki to na dachu jest meeega / i zastanawiałąm się jak ty tam wlazłąś w takiej sukni?? hehe/ - chyba że fotograf "dofotoszopował" dachy to inna sprawa.
Miłego dnia
|
My byliśmy na tym dachu, zadnego "fotoshopu" nie było, weź na niego było łatwo tylko przez taka barierke, ale chodzenie po nim gdzie był trochę strony w 13 cm obcasach było wyzwaniem jeszcze na kominie siedziałam itd mogę wam później inne zdjęcia też pokazać
|
|
|