2013-10-22, 07:27
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. IX - TŻtówki i ex-TŻtówki
Cytat:
Napisane przez princeton_girl
Nie  chodzi o mojego kolegę, ostatnio po imprezie spędziliśmy noc na rozmowach i teraz to w sumie nasz rytuał jest, gadamy całe noce, zaczęliśmy się do siebie zbliżać i jest cudownie  dziś mnie tak słodko pocałował na pożegnanie pierwszy raz, w ogóle patrzy na mnie takimi maślanymi oczami  jest idealny, słodki i niesamowity, nie mogę się doczekać czwartku, bo znów go zobaczę 
|
Och 
Też mi się przypomniały początki naszej znajomości, pierwszy pocałunek przed klatką i to uczucie gdy spotkaliśmy się ponad rok po rozstaniu i chociaż było ciężko od razu zdecydować, to wpadliśmy sobie w ramiona i nie mogliśmy się powstrzymać od pocałunku. Ach 
Szkoda, że takie uczucia nie trwają wiecznie
Cytat:
Napisane przez Jacqueline__
a ja w ogóle chciałam się pochwalić mój Tż ma na początku stycznia testy do policji, więc proszę trzymać kciuki 
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43368171]To nasi TŻci w styczniu będą obaj zdawać ważne egzaminy trzymam kciuki i proszę o to samo [/QUOTE]

Siemka 
Ja już w pracy. Nie było mnie tu od środy i taaak mi się nie chciało wracać 
No ale nic, trzeba się znowu przestawić na tryb pracy.
Co do Waszej dyskusji - ja bym nie założyła ani glanów, ani emu 
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------
Cytat:
Napisane przez madziara889
Hej 
Byliśmy u lekarza- okazała się, że to zapalenie ucha spowodowane czyszczeniem uszu patyczkami plus niewyleczone przeziębienie i zatoki. Dostał masę leków, włożył mu opatrunek do ucha i już w nocy było lepiej 
|
To fajnie Niech szybko wraca do zdrowia.
|
|
|