Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 07:29   #4227
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

u nas mgła taka, że nic nie widać:/ mam nadzieję, że się rozpogodzi do pory spacerowej

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
pytasz, tam gdzie zawsze będzie

haha u mnie zawsze był Wacek kiedyś niedawno, jak jechałam na slub tej koleżanki co własnie robiłam im sesje, to jechaliśmy z jej wujkiem Wackiem... modliłam się żeby nie poprosił mnie o mówienie do niego po imieniu
ale piękne jesteście

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane!
Jak zwykle widze tugeze przespalam jak na mohermode przystalo poszlismy spac o 21

U nas nocka jako taka, za to pospalismy do 7.20 tak mozna zyc!!!!!!!!!!!!!! Malego nie obudzil ani budzik, ani prysznic, ani suszarka malza, szokens na maksa, zawsze najpozniej na suszarce sie budzil.

Obok nas sprzedaja taka stara jakby wille w zabudowie szeregowej ostatni segment, chcialam sie dowiedziec za ile jak mi walneli cena to myslalam, ze zemdleje, 750tys kogo w polsce na to stac powiedzcie mi???

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
u nas identycznie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hejka.
narazie na szybko bo wczoraj zapomnialam

mam mrozone obiadki. jak je rozmrozic?
wstawic do lodowki, poprostu wystawic na blat i niech sie powoli rozmrazaja w temp pokojowej, wlozyc takie zamrozone prosto do podgrzewacza czy jak?
ja dzień przed wieczorem wkładam do lodówki a rano wyjmuje i się rozmraża w tem pokojowej.

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2013-10-22 o 07:31
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora