2013-10-22, 07:29
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

u nas mgła taka, że nic nie widać:/ mam nadzieję, że się rozpogodzi do pory spacerowej
Cytat:
Napisane przez bokeh
pytasz, tam gdzie zawsze będzie
haha u mnie zawsze był Wacek   kiedyś niedawno, jak jechałam na slub tej koleżanki co własnie robiłam im sesje, to jechaliśmy z jej wujkiem Wackiem... modliłam się żeby nie poprosił mnie o mówienie do niego po imieniu 
|
ale piękne jesteście
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Hej kochane!
Jak zwykle widze tugeze przespalam  jak na mohermode przystalo poszlismy spac o 21
U nas nocka jako taka, za to pospalismy do 7.20  tak mozna zyc!!!!!!!!!!!!!! Malego nie obudzil ani budzik, ani prysznic, ani suszarka malza, szokens na maksa, zawsze najpozniej na suszarce sie budzil.
Obok nas sprzedaja taka stara jakby wille w zabudowie szeregowej ostatni segment, chcialam sie dowiedziec za ile jak mi walneli cena to myslalam, ze zemdleje, 750tys  kogo w polsce na to stac powiedzcie mi???
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
u nas identycznie
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Hejka.
narazie na szybko bo wczoraj zapomnialam
mam mrozone obiadki. jak je rozmrozic? 
wstawic do lodowki, poprostu wystawic na blat i niech sie powoli rozmrazaja w temp pokojowej, wlozyc takie zamrozone prosto do podgrzewacza czy jak? 
|
ja dzień przed wieczorem wkładam do lodówki a rano wyjmuje i się rozmraża w tem pokojowej.
Czas edycji: 2013-10-22 o 07:31
|
|
|