Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 07:46   #4232
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
pytasz, tam gdzie zawsze będzie

haha u mnie zawsze był Wacek kiedyś niedawno, jak jechałam na slub tej koleżanki co własnie robiłam im sesje, to jechaliśmy z jej wujkiem Wackiem... modliłam się żeby nie poprosił mnie o mówienie do niego po imieniu

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
O rety, otworzylam sobie dzisiaj weselne winko, wypilam lampke i czuje sie jak po butelce, sprzety i sprzeciki mnie powalily, ide zmyc z siebie procenty i przytulic sie do synusia. Buziaki

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Sarah my zdecydowalismy sie na romera 9-18 z motywem zyrafki.

Zanim pojde spac mam jednak jeszcze jedno pytanko wypiekam sama chlebek, czy bąblowi moge podawac taki z mąki pęłnoziarnistej? Czy lepiej taki najzwyklejszy z pszennej?
ja bym dała razowy

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Moze mascia ze swietlikiem ? Tylko nie wiem czy można.

A właśnie Silver jak tam Twoje oczy??

Meneq byliśmy na szyndzielni, taka góra lekko ponad 1000m szliśmy około 2h powoli. Zdjęcia beda dziś na blogu

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
Męża namawiałam już nie raz żeby tam iść. Daj szybko zdjęcia, pokażę mu, może uda się namówić go. Piękne jesteście!

Michał zaliczył 5 minutową drzemkę, wstał o 5.40. Padam na twarz, a on jojczy i jojczy.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora