Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 08:53   #2553
Lila_27
Zakorzenienie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cześć dziewczyny! Wczoraj przyjechała do mnie mamuśka i zostaje do jutra To jest kobita pracująca wstała o 7 wzięła grabie i poszła liście grabić
Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Hejo
ja idę w czwartek po 17 a lekarz jak się okazało nie wrócił do szpitala położna mi poradziła, żebym z nim pogadała że jak da skierowanie na piątek to na piątek mam mieć CC (niech mnie ustawi z kimś innym na oddziale co to zrobi) albo na poniedziałek. Więc mniej więcej wiem kiedy będę rodzić
kurczę to już ZARAZ! Będę mocno trzymać kciuki za Was

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w szpitalu mialam ktg i stwierdzili ze malo sie dziidzia rusza.
Już pewnie PO WSZYSTKIM? Czekamy na dobre wieści

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ula_betula Pokaż wiadomość

Lila może to na tle nerwowym? ja tak nie miałam, więc żadnej konkretnej rady nie mam... i brawo za 16 tydzień
Macie jakieś typy na imiona?
.
Możliwe, że trochę się zdenerwowałam, bo taki głupi film oglądałam i później myślałam jakie to straszne stracić bliskich

Co do imion to codziennie o tym myślę i dla dziewczynki już mam Larysa lub Laura ( Tż coś wspomina jeszcze o Marice)
Dla chłopca pomysłów brak, przejrzałam wszystkie imiona i żadne mi nie pasuje
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując