2013-10-22, 08:07
|
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 996
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosn± w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez agus7ia
Czesc dziewczyny,
Seleniti moze twoj Tz malymi kroczkami probuje rodzine podejsc. Moze z kuzynem ma lepszy kontakt niz z rodzicami, dlatego najpierw mu powiedzial. Do niedzieli napewno sie ogarnie i powie rodzicom.
Light powodzenia w pracy.
Hope dalej sie nie odezwala?
A ja mialam dzis rano nieprzyjemna przygode. Robiac kanapki zlapal mnje potworny bol z lewej strony plecow. Kilka minut trwalo zanim z wielkim trudem i bolem sie wyprostowala. Jak mi sie to udalo to zemdlalam, pamietam to jak na zwolnionym filmie. Ciemno przed oczami, brak sil zeby chociaz reke podniesc. Dobrze ze maz byl kolo mnie bo go bolem plecow zaalarmowalam. Jak juz sie ocknelam przyszla fala mdlosci i dreszczy dzieki czemu wyladowalam przytulajac sie do kibelka. Cale szczescie kilka minut i przeszlo. Polozylam sie do lozka i poczulam dziwne dretwienie ust. Kurde pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo. I tak jak nie naleze do osob, ktore biegaja po lekarzach tak zastanawialam sie czy po pogotowie nie dzwonic. Nie chcialaby, aby to sie powtorzylo jak meza nie bedzie. A moj kochany malz kazal mi na czworaka po domu chodzic na wypadek gdybym znow miala zemdlec
Mi tez udalo sie na maial dostac. Zdjecia super.
Pomaranczka twoje na tym dachu sa naprawde imponujace.
Jak odpale kompa to tez jakies swoje wstawie, choc nie mam sie czym chwalic. Ani nie mam brzuszka, ani dziecka, a slub mialam cywilny wiec zdjecia nie sa tak fajne jak tez z koscielnych slubow.
|
Oj duże że dwoje m±ż był, może faktycznie skontaktuj się z lekarzem, tak jak dziewczyny pisały
Dzięki ze zdjęcia się podobaj±
Cytat:
Napisane przez madziuuula
Wow podziwiam  Zwłaszcza za odwagę  Na kominie?  Wow mój Tż byłby zachwycony  )
agus7ia ja sie tez przestraszyłam, tym bardziej że nie mam pojęcia co to mogłoby być  Może jednak podjedĽ do lekarza...
Pulka ale pewno z rana też Ci się chce siusiu co nie?  Ja oddawałam poranny, a potrafie i 10 razy wstawać w nocy i wyszło oki (bez bakterii  ) więc chyba ten najlepszy
|
Dzięki za zdjęcia, jak będę mieć chwile wrzucę te z dachu
Ja jestem dzi¶ w szoku nie wstałam dzi¶ w nocy do wc
|
|
|