Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 08:23   #4546
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość

W ogóle to ja sobie tego liście później do stanika włożyłam i poszłam do SR Trochę waliło bąkiem, ale miałam nadzieję, że nikt nie poczuje Przy wysiadaniu z auta pod domem go wywaliłam, bo gdyby tżtowi zebrało się na jakieś macanki to chyba by upadł z wrażenia nowej 'stanikowej' mody
Umarłam po tej opowieści już mam humor na cały dzień bąkowe cycki ha ha ha

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość

Co za noc... Miałam szpitalną przygodę Polazłam wieczorem do mojego gina po zwolnienie. A on się lubuje w USG i robi na każdej wizycie, więc hop siup na łóżeczko i "sprawdzimy jak dzieciątko". Dodatkowo po doświadczeniach Iwantyou powiedziałam mu, że chyba mam w brzuchu okropnego lenia, bo mało się rusza. On sprawdza, sprawdz, słucha serducha i... coś mu się nie spodobało. No kurde, myślałam, że mu na zawał zejdę, gdy usłyszałam, że mam jechać zaraz na KTG Izba przyjęć pełna, czekania na kilka godzin, na szczęście miła pani położna najpierw posłuchała tętna detektorem. Zapis wyszedł dobrze, ten skok tętna u gina był chwilowy. Także pierwsze KTG zaliczone
Dobrze że pojechałaś nie ma co i lepiej dmuchać na zimne. Dobrze że wszystko Ok