Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 08:14   #257
Pastela92
Raczkowanie

Dot.: Pierwszy raz, problemy po.

Hey dziewczyny na moje oko to wszystko z Wami w porządku jedne z kobitek krwawią tydzień, inne zostawiają na pościeli kropelkę wielkości 5złotówki, inne nie krwawią wcale, a jeszcze inne mają krwotok, z którym trzeba się jak najszybciej to możliwe udać do ginekologa. No i nie zawsze przy pierwszym stosunku uda się przebić błonę, czasem zostaje ona naderwana, ale wydaje mi się że po późniejszych stosunkach problem znika. I na drugi dzień po pierwszym stosunku najlepiej zrobić sobie parę dni abstynencji żeby wszystko się ładnie wygoiło.
Pierwszy seks prawie nigdy nie jest tak przyjemny, jakbyśmy sobie tego życzyły i wyobrażały. Z czasem jest lepiej, jakby uczymy się seksu, uczymy się czerpać z niego przyjemność.
Uczucie pieczenia, rozciągania, bólu to początkowo efekt przebijania błony, a później rozciągania pochwy. Może się utrzymywać jeszcze przez parę stosunków, ale po czasie przejdzie. Mam nadzieję, że rozwiałam Wasze obawy, a jeśli nie to zapraszam do ginekologa Pozdrawiam
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując