2013-10-22, 08:55
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cześć dziewczyny 
Na początek Madi, malaczarna dopiero odczytałam priv ( od 13.10 nie wchodziłam na wizaż bo byłam u rodziców...kolaż wspaniały...
My wczoraj wróciliśmy od rodziców, było super Kuba zaczął sypiać od 20-21.00 do 3,4.00 a czasami 5.00 rano je i znowu drzemka do 7.00 
Wciąż mamy mega problemy z brzuszkiem ale widzę, że powoli coś się zmienia z dnia na dzień, dzisiaj np. Kuba spał 10 minut na plecach na przewijaku, a do tej pory spał tylko i wyłącznie na brzuszku.
No i nauczył sie przewracać z brzucha na plecy i uskutecznia ten trik kiedy ma tylko okazję 
Dziś jadę na wizytę kontrolną do gina.
Postaram się ponadrabiać ale cinżko będzie z prawie 2 tyg zaległościami 
Napiszcie w skrócie co u Cynamonków się dzieje, bo musze małego ogarnąć i siebie do lekarza zatrzymałam się na etapie, że przesuwali im termin operacji, są już po?
Domi nasz Kuba też tylko na rączkach ale zaczęlismy go na leżaka zabawiać, zagadywać i coraz mniej go nosimy. Przyzwyczaił się skubaniec jak go nosiliśmy bo tak go najmniej brzuszek bolał, a teraz widać, że na 10 razy te 5 wymusza rączki ale znaleźliśmy na niego ten właśnie sposób i coraz mniej go tacham.
|
|
|