Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 08:57   #544
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Coś widze, że wszystkim się nic nie chce... jakieś cisnienie beznadziejne, czy co?...

Tak, manieczka1, wizyte mam dzis na 13... w końcu sie dowiem, co i jak...
za wizytę mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy

Cowie za wizytę

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
przypuszczam, że będziesz miała jeszcze większe wahania

Kochana trzymam za Was kciuki

No i zaczęłam plamić także ten cykl raczej jest spisany na straty chcę TŻ wysłać na badanie nasienia, a sama chce iść się porządnie przebadać

szkoda.... ale to dopiero 2 cs ja bym jeszcze poczekała z badaniami chyba że nie zabezpieczacie się od lat i taki jest stan rzeczy.... a jak od 2 cykli to bym jeszcze wyluzowała

a ja wyjątkowo mam duuużo energii tylko nie mogę wykonywać gwałtownych ruchów dziś jest dzień intensywnej @ udało mi się ból zdusić w zarodku nie wiem czy dobrze wyznaczyłam 1 dc bo w sumie w niedzielę to tak bardziej na brązowo plamiłam ale np w wc były skrzepy i taka różowa krew na papierze(na podpasce tylko brązowo) wczoraj takie pomieszane dopiero dzić jest taka typowa @ ale już chyba nie będę zmieniać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora